Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gamencerista написа:
    Надъхах се от тоя клип : http://vbox7.com/play:ee84f849Утре ще пиша кво е станало, даже ще пусна снимки.
    и този клип гледах и пак не се справих. Иначе фолиото на клипа е 3М.

Коментар

Не става и не става, винаги от единия край се у*ира яко. 2ра цяла ролка хабя и не мога да го наглася. Освен да пробва да го срежа и на 2 части да го слагам а ?
      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Пичо’е, вие защо мислите че на това клипче тоя е някакъв бог, и на него не му се пре**** ? Със сигурност се пре****, но не го показват, за да изглежда ок. Той само показва как се прави принципно, но не показва никакви тънкости, не показва как да го направиш , ако се пре****.Аз пък искам да си сложа просто една слънцезащитна лента на предното стъкло. Понеже казвате че имало хора които го правят срещу пари, кажете един такъв човек, да ми сложи еедна такава лента, и после да не ми каже - 300 лева. Максимум 15-20 лева давам, с материалите.

Коментар

То тва е че за 15-20 лв никой не се заема да го прави. Аз си мислех че е лесно, ама се убедих че не е.
          Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

gamencerista написа:
            То тва е че за 15-20 лв никой не се заема да го прави. Аз си мислех че е лесно, ама се убедих че не е.
            Е нали взимали по 50 лева на стъкло ?! Аз не искам стъкло, искам една лента отгоре - слънцезащитна. Колко повече да струва? То за повече - напрво чупя стъклото, отивам при застрахователите, и ново стъкло с оригинална лента. Ако ще и на две да ми го направи, въобще не ми дреме. А както и сам казваш - убедил си се че не лесно, а на клипчето едва ли не изглежда хоп-пляс и готово.

Коментар

Лично аз платих 60лв. за двете страничните задни стъкла в специализирано студио с три години гаранция от тях, в най-скоро време ще затъмнявам и задното стъкло на багажната врата, всеки който се е пробвал да го прави знае за каква играчка става въпрос при това с две отделни парчета а там го правят с едно цяло но и цената си е цифра, започва от 60лв. и нагоре според марката фолио.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

лентата за предното стъкло пък се поставя адски лесно просто мокриш и нагласяш.А между другото незнам какво трудно му виждате в затъмването на страничните стъкла.Задното верно е много трудно и се прави на две части, но страничните се слагат цели.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                  лентата за предното стъкло пък се поставя адски лесно просто мокриш и нагласяш.А между другото незнам какво трудно му виждате в затъмването на страничните стъкла.Задното верно е много трудно и се прави на две части, но страничните се слагат цели.
                  Ами като мина през Пловдив да се обадя да покажеш. :D

Коментар

еми ок аз лично си го напраих и моите приятели също сси ги затъмняват сами.

Коментар

Еми тогава или аз съм некадърен, или фолиото е гадно.Сега говорих с едно приятелче той си слага на джамовете на БМВ комби и стана мн добре, дано може да го оправи и на Фията
                      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

е чак пък некадърен трябва само много спокойствие че е малко гадна работа.А иначе има едно гадно фолио по евтино е ама е егати боклука.

Коментар

fiatmaniak написа:
                          е чак пък некадърен трябва само много спокойствие че е малко гадна работа.А иначе има едно гадно фолио по евтино е ама е егати боклука.
                          Готов ли си да помагаш наистина?

Коментар

ogi28b написа:
                            gamencerista написа:
                            Е нали взимали по 50 лева на стъкло ?! Аз не искам стъкло, искам една лента отгоре - слънцезащитна. Колко повече да струва? То за повече - напрво чупя стъклото, отивам при застрахователите, и ново стъкло с оригинална лента. Ако ще и на две да ми го направи, въобще не ми дреме. А както и сам казваш - убедил си се че не лесно, а на клипчето едва ли не изглежда хоп-пляс и готово.
                            в Бургас за задните пеперуди на пунтьо ми искаха от 50 до 300 лева, ама аз им казах ди идат да се разходят за да им олекне, че много са се стегнали нещо... взех фолио от 4 кинта и един приятел го сложи... задните пеперуди на пунтьо са адски криви - почти част от кръг. е, не стана като от по 50 лв., ама важното е, че на чаветата не пече отзад! п.п. то туй да не е Голф да ми държи цена, че да му слагам фолио от по 50 лв. на втория ден фолиото ще ми го оценят на 25 лева
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Днес с братчеда със същото фолио пробвахме на вана му - Voyager и стана доста добре. На страничния джам го резнахме на 2 части и се получи добре. Въпроса е защо при Фичо не се получава
                              Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

наистина че на браво и задния и страничния прозорци са кофти,и аз да съм съм сигурен че ще се поузоря и ще псувам.това фолио междодругото е хубаво да се лепи на по топличко време.тей да си пече слънце.то ся както е 20-25 градуса си е перфектно.аз се пробвах един път в адска жега да си лепя на темпрата , то направо сапуна се изпарява за момент.един въпрос колега ти като сложиш фолиото на джама откъде на къде изтикваш сапунената вода.това е мн важно.също така е важно и фолиото и джама да са напръскани с сапунената вода.
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X