Здравейте.Днес си ремонтирах бензиновата помпа защото отказваше да запали.Преди три години едни маистори ми смениха изгорялата Бош и ми сложиха китайска някаква.Колата е Темпра 1.6 моно инж.Гумата дето държи помпата се била разложила и те я укрепили като наблъскали маркучета между помпата и кошницата.Като я извадих всичко се беше разложило и зацапало цетките.Източих бензина и го изхвърлих,измих всичко дори и резервоара.Укрепих помпата към кошницата като си направих едни метални щипки и една голяма скоба.Притесняват ме буксите на помпата че са открити в резервоара.Не може ле някаква искра да направи беля и да се запали бензина?При мене две кабелчета идват от капачката на резервоара/от буксата/и с обувки се надяват на помпата и това е във резервоара.При вас така ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа
Collapse
X
-
pakumba написа:така са всички помпи. тампона се продава, за крома беше към 10-12 лв, за темпра не знам ама едва ли е по-скъп. точно тази гума като се разложи и задръства цедката и така се преебава помпата.Tempra 1.6 i.e.SW
Коментар
-
milennedelchev написа:pakumba написа:така са всички помпи. тампона се продава, за крома беше към 10-12 лв, за темпра не знам ама едва ли е по-скъп. точно тази гума като се разложи и задръства цедката и така се преебава помпата.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар