Здравейте колеги , интересуваме Сервизно ръководство за Фиат Ритмо 1.9ТД 82 к.с. 1986г. Възтановяваме на един приятел Ритмото ,ей така за спорта и идеята Момчето разполага с пари и иска да си направи старата кола перфектна :D За целта разглобяват всичко , търсят врати или ще изкърпят старите. Купето отива голо голеничко при Майстор с главно М да го кърпи подменя прагове и дъна. Навярно такива луди като нас са на изчезване ,но...... ще го направим. Така както се разбира на мен се падна двигателя и скоростната кутия и от сряда започвам. Смятам да отделям по час два на ден за този проект когато може. Като пусков срок сме определили догодина първа пролет така че време има. Въпроса ми е имали някой Сервизно ръководство за този модел или да започвам голямото ГУГЪЛ търсене Приемам всякакви "сайтчета" кадето мога да дръпна по нещичко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Ритмо 1.9ТД
Collapse
X
-
съжалявам колега никъде не мога да намеря за този модел !търсих в гугъл но без резултат потърси и ти но ...пиши и в други форуми дано помогнат !Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата
Коментар
-
marea_3731 написа:съжалявам колега никъде не мога да намеря за този модел !търсих в гугъл но без резултат потърси и ти но ...пиши и в други форуми дано помогнат !Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
VooDoo написа:Ако колата беше "Ritmo" 125 TC или още по-добре 130 TC щеше да е супер Yellow_Flash_Colorz_PDT_19Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: Фиат Ритмо 1.9ТД
Atanas71 написа:Здравейте колеги , интересуваме Сервизно ръководство за Фиат Ритмо 1.9ТД 82 к.с. 1986г. Възтановяваме на един приятел Ритмото ,ей така за спорта и идеята Момчето разполага с пари и иска да си направи старата кола перфектна :D За целта разглобяват всичко , търсят врати или ще изкърпят старите. Купето отива голо голеничко при Майстор с главно М да го кърпи подменя прагове и дъна. Навярно такива луди като нас са на изчезване ,но...... ще го направим. Така както се разбира на мен се падна двигателя и скоростната кутия и от сряда започвам. Смятам да отделям по час два на ден за този проект когато може. Като пусков срок сме определили догодина първа пролет така че време има. Въпроса ми е имали някой Сервизно ръководство за този модел или да започвам голямото ГУГЪЛ търсене Приемам всякакви "сайтчета" кадето мога да дръпна по нещичко
Коментар
-
Re: Фиат Ритмо 1.9ТД
Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Здравейте колеги , интересуваме Сервизно ръководство за Фиат Ритмо 1.9ТД 82 к.с. 1986г. Възтановяваме на един приятел Ритмото ,ей така за спорта и идеята Момчето разполага с пари и иска да си направи старата кола перфектна :D За целта разглобяват всичко , търсят врати или ще изкърпят старите. Купето отива голо голеничко при Майстор с главно М да го кърпи подменя прагове и дъна. Навярно такива луди като нас са на изчезване ,но...... ще го направим. Така както се разбира на мен се падна двигателя и скоростната кутия и от сряда започвам. Смятам да отделям по час два на ден за този проект когато може. Като пусков срок сме определили догодина първа пролет така че време има. Въпроса ми е имали някой Сервизно ръководство за този модел или да започвам голямото ГУГЪЛ търсене Приемам всякакви "сайтчета" кадето мога да дръпна по нещичкоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Колеги дайте да намерим скоростна кутия за ритмото (1.9 td) защото неговата е с "леко" прецакан корпус. Иначе като цяло неговата е здрава отвътре.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Колеги дайте да намерим скоростна кутия за ритмото (1.9 td) защото неговата е с "леко" прецакан корпус. Иначе като цяло неговата е здрава отвътре.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Колеги дайте да намерим скоростна кутия за ритмото (1.9 td) защото неговата е с "леко" прецакан корпус. Иначе като цяло неговата е здрава отвътре.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46614Ей това нещо дали не е със същият двигател, понеже гледам са от идентични години.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар