Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за UNO

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за UNO

Колеги искам да ви питам нещо.Ако колата пуши бяло отзад повече от нормалното и когато я форсирам на място посл е на тревата остава малко черно,какво означава това? БЛАГОДАРНОСТИ!

Re: Въпрос за UNO

...

Коментар

Значи че ти гори масло! Колко доливаш и на какъв пробег?
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

значи че двигателя си отива...

Коментар

За 3000 км. съм долял 500гр.Преди време замервах компресията и на третия цилиндър беше по малко/ сега не помня колко точно беше/ тогава щях да я водя на доктор да я гледа ,ама пак изхарчих парите и нищо не стана.Сега незнам-да правя нещо по двигателя или да се насочвам към друга кола Благодаря за мненията

Коментар

абе лично мнение, но се насочвай към друга кола, особенно ако е старото уно ще си остане вечно твое, а ще си набил пари в него колкото за едно пунто например.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

HAGI написа:
              За 3000 км. съм долял 500гр.Преди време замервах компресията и на третия цилиндър беше по малко/ сега не помня колко точно беше/ тогава щях да я водя на доктор да я гледа ,ама пак изхарчих парите и нищо не стана.Сега незнам-да правя нещо по двигателя или да се насочвам към друга кола Благодаря за мненията
              карай нема страшно не си вкарвай параноя , мойто уно откакто почна да гори по толкова масло съм минал още 50 хил км, и аз в началото се бях шашнал ама така си карам сега проверявам си маслото по често и готово ,рано е още да правиш ремонт на мотора
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
              X