ivan_dice написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нестабилност при висока скорост ? - РЕШЕНО
Collapse
X
-
ivan_dice написа:Здравейто отново колеги ... преди време смених 2-та предни носача но все не ми оставаше време да седна и да си довърша темата .... ........... та една хубава слънчева неделя вкарах колата в двора ... и с налични инстроменти савсем сам си смених 2-та носача ... за около 2 часа .... (имах проблеми с болтовете на шарнирите ... бяха ръждясали и едвам ... едвам ги развих ....) .... та резултата ..... и на 2-та носача задните тампони от към купето (голямите тампони) бяха разбити ... освен това и на двата носача шарнирите също бяха разбити ... което ме навява на мисълта че и от тях е едвал допълнителен луфт.... та както и да е относно темата .... Предницата ЗАСПА ... така да се изразя .... и веднага ново 200 ... при по висока скорост (над 130км/ч) осещам как задницата играе .... но това вече го знам от какво е и нямам нужда от помощ ....(имам разбит лагер на заден носач и 2 изпуснали амортисьора ) .... Благодаря на всички колеги за отговорите които ми дадаха ....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не се притеснявайте не вдигам повече от 90км/ч на Е79 .... и в най-скоро време ще ги сменя .... НОооооо освен това трябва да направя теста на дюзите за да видя дали няма някоя пр*бана защото имам едно гадно придърпване на 2600-2700 .... а и имам странното чуство че нещо бая ми харчи ....AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Придърпването при 2600-2700 е строго специфичен проблем на ЖТД 105. Потърси из старите теми "турбодупка" "прекъсване 2600" За разхода - минаха почти 2 години докато се науча да карам ЖТД-то. Сега в София ми харчи 6.5, извънградско - 4.5-4.7. Колкото по-бързо се научиш да го караш правилно, толкова по-рядко ще ходиш на нафтостанцията.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар