Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нестабилност при висока скорост ? - РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivan_dice написа:
    Здравейто отново колеги ... преди време смених 2-та предни носача но все не ми оставаше време да седна и да си довърша темата .... ........... та една хубава слънчева неделя вкарах колата в двора ... и с налични инстроменти савсем сам си смених 2-та носача ... за около 2 часа .... (имах проблеми с болтовете на шарнирите ... бяха ръждясали и едвам ... едвам ги развих ....) .... та резултата ..... и на 2-та носача задните тампони от към купето (голямите тампони) бяха разбити ... освен това и на двата носача шарнирите също бяха разбити ... което ме навява на мисълта че и от тях е едвал допълнителен луфт.... та както и да е относно темата .... Предницата ЗАСПА ... така да се изразя .... и веднага ново 200 ... при по висока скорост (над 130км/ч) осещам как задницата играе .... но това вече го знам от какво е и нямам нужда от помощ ....(имам разбит лагер на заден носач и 2 изпуснали амортисьора ) .... Благодаря на всички колеги за отговорите които ми дадаха ....
    Е радвам се че си открил "мистериозния" проблем . Успех и в отстраняване и на другите споменати от теб повреди.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ivan_dice написа:
      Здравейто отново колеги ... преди време смених 2-та предни носача но все не ми оставаше време да седна и да си довърша темата .... ........... та една хубава слънчева неделя вкарах колата в двора ... и с налични инстроменти савсем сам си смених 2-та носача ... за около 2 часа .... (имах проблеми с болтовете на шарнирите ... бяха ръждясали и едвам ... едвам ги развих ....) .... та резултата ..... и на 2-та носача задните тампони от към купето (голямите тампони) бяха разбити ... освен това и на двата носача шарнирите също бяха разбити ... което ме навява на мисълта че и от тях е едвал допълнителен луфт.... та както и да е относно темата .... Предницата ЗАСПА ... така да се изразя .... и веднага ново 200 ... при по висока скорост (над 130км/ч) осещам как задницата играе .... но това вече го знам от какво е и нямам нужда от помощ ....(имам разбит лагер на заден носач и 2 изпуснали амортисьора ) .... Благодаря на всички колеги за отговорите които ми дадаха ....
      И с тези носачи са ти направили реглаж Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ето това е евала, едната част си готов.Внимавай само със скоростите докато смениш задните амортисьори, колата е много лека отзад и поднася и то от веднъж.
        Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
        Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Не се притеснявайте не вдигам повече от 90км/ч на Е79 .... и в най-скоро време ще ги сменя .... НОооооо освен това трябва да направя теста на дюзите за да видя дали няма някоя пр*бана защото имам едно гадно придърпване на 2600-2700 .... а и имам странното чуство че нещо бая ми харчи ....
          Прикачени файлове
          AUDI 1.8 20V TURBO
          ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Придърпването при 2600-2700 е строго специфичен проблем на ЖТД 105. Потърси из старите теми "турбодупка" "прекъсване 2600" За разхода - минаха почти 2 години докато се науча да карам ЖТД-то. Сега в София ми харчи 6.5, извънградско - 4.5-4.7. Колкото по-бързо се научиш да го караш правилно, толкова по-рядко ще ходиш на нафтостанцията.

Коментар

И какъв е начина на каране ,че и аз май ще се насочвам към дизел
              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Насочи се към търсачката, към по-важните теми, към най-коментираните също. В раздел Дизелови двигатели де.

Коментар

Благодаря колега Оги
                  AUDI 1.8 20V TURBO
                  ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                  X