имам изкривен прагвдлъбнат е, но не е обелен но ме дразнитака я купих, но не му обърнах внимание тогавано като я снимаха беше тясно и не са го забелязалидали ще има някакъв проблем?и къде им се извършат огледите?да знам преди да отида при застрахователния агент
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щета - Армеец - оглед?
Collapse
X
-
Понеже жена ми работеше в армеец знам че това е офис "ликвидация"В него се прави оглед на щети. Вероятно ти си маркиран от техни дилъри щом е било на друго място_____________________________________________ _______________То малко му мина времето но ако някой от клуба ще си прави каквато и да е застраховка мога да му предложаотстъпка до 15-20% от официалните тарифи (процента варира в зависимост от застраховката и компанията)Жена ми работи в брокерска фирма за застраховки която предлага продуктите на почти всички застрахователи.Офиса се намира на кооперативния пазар в ЛюлинАко някой се интересува - да пише ЛС
Коментар
-
Re: Щета - Армеец - оглед?
sev написа:имам изкривен прагвдлъбнат е, но не е обелен но ме дразнитака я купих, но не му обърнах внимание тогавано като я снимаха беше тясно и не са го забелязалидали ще има някакъв проблем?и къде им се извършат огледите?да знам преди да отида при застрахователния агентAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар