Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Щета - Армеец - оглед?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Щета - Армеец - оглед?

имам изкривен прагвдлъбнат е, но не е обелен но ме дразнитака я купих, но не му обърнах внимание тогавано като я снимаха беше тясно и не са го забелязалидали ще има някакъв проблем?и къде им се извършат огледите?да знам преди да отида при застрахователния агент
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Огледите се правят в дворчето зад високия син блок до Интерпред. Има на входа бариера и знака на Армеец.Ако имаш каско няма как да не си минал от там - тук правят и маркировката ...

Коментар

ilkor написа:
      Огледите се правят в дворчето зад високия син блок до Интерпред. Има на входа бариера и знака на Армеец.Ако имаш каско няма как да не си минал от там - тук правят и маркировката ...
      ами немаркираха ми я в Зона Б5

Коментар

Понеже жена ми работеше в армеец знам че това е офис "ликвидация"В него се прави оглед на щети. Вероятно ти си маркиран от техни дилъри щом е било на друго място_____________________________________________ _______________То малко му мина времето но ако някой от клуба ще си прави каквато и да е застраховка мога да му предложаотстъпка до 15-20% от официалните тарифи (процента варира в зависимост от застраховката и компанията)Жена ми работи в брокерска фирма за застраховки която предлага продуктите на почти всички застрахователи.Офиса се намира на кооперативния пазар в ЛюлинАко някой се интересува - да пише ЛС

Коментар

Re: Щета - Армеец - оглед?

sev написа:
          имам изкривен прагвдлъбнат е, но не е обелен но ме дразнитака я купих, но не му обърнах внимание тогавано като я снимаха беше тясно и не са го забелязалидали ще има някакъв проблем?и къде им се извършат огледите?да знам преди да отида при застрахователния агент
          Със сигурност не би трябвало да има проблем щом не са се усетили когато са правили застраховката.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

оккато имам време ще гледам да я оправямерси

Коментар

Working...
            X