Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трудно ли се сменя фар?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Там е моторчето за вертикално регулиране от купето. Ти реши дали е проблем да не е включено, или не
    Ами то хубаво ама на новия фар като няма таква букса...а самия фар е с моторче за регулиране на фаровете....
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Не знам какво ще е това моторче без да има място за тока да му се включи. Сега като помисля, не съм сигурен дали самата букса не се вадеше по някакъв начин, в смисъл да си пренесеш старата на новия фар. Според мен - рекламация на фара. Казваш че не разбираш, и майстора който ти го сменя ти е показал че няма букса, а ти не си знаел да провериш още като си го купувал дали всиччко е наред. Това може да е просто имитация на моторче, сигурно има 2 зъбни колела, които предават въртенето към рефлектора за регулиране.

Коментар

ogi28b написа:
        Не знам какво ще е това моторче без да има място за тока да му се включи. Сега като помисля, не съм сигурен дали самата букса не се вадеше по някакъв начин, в смисъл да си пренесеш старата на новия фар. Според мен - рекламация на фара. Казваш че не разбираш, и майстора който ти го сменя ти е показал че няма букса, а ти не си знаел да провериш още като си го купувал дали всиччко е наред. Това може да е просто имитация на моторче, сигурно има 2 зъбни колела, които предават въртенето към рефлектора за регулиране.
        И аз си мисля за пренос на старата букса към новия фар. Ако не стане-рекламация. Мерси, Оги

Коментар

Новият фар е с ръчно регулиране. Върши работа.

Коментар

Независимо от това, че е с ръчно регулиране може да му се сложи моторчето от стария фар.Ако е някакво менте не знам, но на оригиналните ако няма моторче има предвидено място за поставянето му
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
              Независимо от това, че е с ръчно регулиране може да му се сложи моторчето от стария фар.Ако е някакво менте не знам, но на оригиналните ако няма моторче има предвидено място за поставянето му
              И на мен ми се струва възможно, ще пробвам да сваля от стария фар. Новия е Депо (сигурно менте), стария е ориг Валео

Коментар

Колега, можеш да смениш моторчето. Не смевяй Валео с Депо. Оправяй Валео-то. Аз от глупост си счупих стъклото на Валео-то и сложих Депо. Сега ще си оправям стария. Депо не е фар а пародия.

Коментар

Моторчето от Валео става на Депо. Пробвал съм. Завърташ го на 90 градуса, до колкото помня, и дърпаш.

Коментар

naskobg написа:
                    Колега, можеш да смениш моторчето. Не смевяй Валео с Депо. Оправяй Валео-то. Аз от глупост си счупих стъклото на Валео-то и сложих Депо. Сега ще си оправям стария. Депо не е фар а пародия.
                    Съгласен съм, колега. Но цената беше определяща.

Коментар

tomny написа:
                      Моторчето от Валео става на Депо. Пробвал съм. Завърташ го на 90 градуса, до колкото помня, и дърпаш.
                      Ще пробвам!!!Благодаря!

Коментар

tomny написа:
                        Колега, едно въпросче: Смъкнах старото моторче, а на новия фар трябва ли да махна ръчната машонка и как?

Коментар

yonkok написа:
                          tomny написа:
                          Колега, едно въпросче: Смъкнах старото моторче, а на новия фар трябва ли да махна ръчната машонка и как?
                          Махаш машинката и слагаш моторчето. Как иначе?

Коментар

naskobg написа:
                            yonkok написа:
                            tomny написа:
                            Махаш машинката и слагаш моторчето. Как иначе?
                            Мда, прав си че май няма друг начин...

Коментар

Working...
                            X