ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трудно ли се сменя фар?
Collapse
X
-
Не знам какво ще е това моторче без да има място за тока да му се включи. Сега като помисля, не съм сигурен дали самата букса не се вадеше по някакъв начин, в смисъл да си пренесеш старата на новия фар. Според мен - рекламация на фара. Казваш че не разбираш, и майстора който ти го сменя ти е показал че няма букса, а ти не си знаел да провериш още като си го купувал дали всиччко е наред. Това може да е просто имитация на моторче, сигурно има 2 зъбни колела, които предават въртенето към рефлектора за регулиране.
Коментар
-
ogi28b написа:Не знам какво ще е това моторче без да има място за тока да му се включи. Сега като помисля, не съм сигурен дали самата букса не се вадеше по някакъв начин, в смисъл да си пренесеш старата на новия фар. Според мен - рекламация на фара. Казваш че не разбираш, и майстора който ти го сменя ти е показал че няма букса, а ти не си знаел да провериш още като си го купувал дали всиччко е наред. Това може да е просто имитация на моторче, сигурно има 2 зъбни колела, които предават въртенето към рефлектора за регулиране.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Независимо от това, че е с ръчно регулиране може да му се сложи моторчето от стария фар.Ако е някакво менте не знам, но на оригиналните ако няма моторче има предвидено място за поставянето му== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Независимо от това, че е с ръчно регулиране може да му се сложи моторчето от стария фар.Ако е някакво менте не знам, но на оригиналните ако няма моторче има предвидено място за поставянето муКърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
naskobg написа:Колега, можеш да смениш моторчето. Не смевяй Валео с Депо. Оправяй Валео-то. Аз от глупост си счупих стъклото на Валео-то и сложих Депо. Сега ще си оправям стария. Депо не е фар а пародия.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
naskobg написа:yonkok написа:tomny написа:Моторчето от Валео става на Депо. Пробвал съм. Завърташ го на 90 градуса, до колкото помня, и дърпаш.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар