хи,колата е Пунто 2 1.2 8 клапана.При смяна на масло в скоростите освен пробката за маслото отпред отвих и един болт непосредствено под пробката/Нямам никаква представа и обеснение що направих тая глупост/, но в резултат километража се побърка, показа все около 40 км. след 1-2 км светва червената лампа на таблото все едно съм вдигнал ръчната, АБС- то и то.след загасване и отново запалване всичко нормално до 1-2 км. Предполагам съм разбазикал нещо датчика на километража/оборотомера като да си оказва нормално/ Молбата ми е някои ако може да каже какво точно "прави" болт дето го развих, да ми дадете картинка със закачането на датчика за скоросите или въобще някакъв съвет какво да правя.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Направих Голяма глупост, моля за малко помощ...
Collapse
X
-
Почисти го и го завий! Не става ли ?!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Направих Голяма глупост, моля за малко помощ...
bay-petko написа:хи,колата е Пунто 2 1.2 8 клапана.При смяна на масло в скоростите освен пробката за маслото отпред отвих и един болт непосредствено под пробката/Нямам никаква представа и обеснение що направих тая глупост/, но в резултат километража се побърка, показа все около 40 км. след 1-2 км светва червената лампа на таблото все едно съм вдигнал ръчната, АБС- то и то.след загасване и отново запалване всичко нормално до 1-2 км. Предполагам съм разбазикал нещо датчика на километража/оборотомера като да си оказва нормално/ Молбата ми е някои ако може да каже какво точно "прави" болт дето го развих, да ми дадете картинка със закачането на датчика за скоросите или въобще някакъв съвет какво да правя.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Много благодаря за менеията особено за последния.нямам предства каде е намира въпросния даттчик, но утр по светло ще огледам доста по обстоино.огато одвия бота тече масло. принципно кабели не съм пипал, но знаели човек.поздрави.П.П. някаде в нета дали няма картнка на която да се вижда кое за какво е в скоростите.виждал сим за други коли , а за пунтото все едно е разработка на НАСА никаде нищо....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар