Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за дискови спирачки 7,5"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за дискови спирачки 7,5"

Интересува ме дали се монтират серийно на някой италиански автомобил (с хватка 4х98 ) дискови спирачки (по всяка вероятност задни) с диаметър 7,5"=190мм.Върши ми работа и някакъв онлайн каталог за спирачки.Благодаря ви предварително!
    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Re: Питане за дискови спирачки 7,5"

DEYAN IYI написа:
    Интересува ме дали се монтират серийно на някой италиански автомобил (с хватка 4х98 ) дискови спирачки (по всяка вероятност задни) с диаметър 7,5"=190мм.Върши ми работа и някакъв онлайн каталог за спирачки.Благодаря ви предварително!
    Най малките дискови спирачки на Фиат са 227мм...Ако има спирачки дискови с диаметър 190мм то спирачната повърхност ще е със широчина по малка от 20мм

Коментар

И аз не намерих по- малки Всъщност спирачната повърхност е достатъчна за 600кг кола Продават се китове за предни и задни на Фиат 500/126, както и за Мини, но можеш да си представиш за какви цени иде реч Тези малките се слагат заради джанти 10", но могат да се ползват и с 12" и 13".

Коментар

Решението е 13’ Аз даже съм 100% убеден че 126 дето е 93 е с такива джанти 13’ки и то фиатови...Иначе мисла че имам един комплект 227мм с апарати,ама майче са ми в халето на 30км от софия

Коментар

Да, именно 13" са последните фиатчета Аз съм си приготвил джанти 13-ки и в близко бъдеще ще си монтирам дискове от 125п (може и задни по-нататък) Ще си сложа също и серво.За 10 цоловите се интересувам, защото с такива се кара на писта, но аз да стигна до писта хахахахахахахаха

Коментар

Working...
          X