Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пукнатина в предното стъкло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пукнатина в предното стъкло

Възможно ли е да се спре разрастването на пукнатина в най външния слой на предното стъкло. Имах малка пукнатина от удар на камъче, която едни майстори се опитаха да калцират с някъкви смоли, но ефекта беше обратен и сега е налице 20см. резка. То освен самото стъкло имам и няколко важни стикера, които искам да запазя.

Колега аз регистрирах моята "Марийка" в продължение на 20 дена.Т.е. имах леко ударен преден слой на стъклото с големина на половин нокът на кутре. Заядоха се в КАТ с мен и яз със тях. Приятели задействах и така нататък , новече бях вдигнал много пара. Както и да е. Един от 3-те опита да мина беше след като бях минал през майстор за възстановяване(Даде ми и сертификат-според него трябваше да мина),но не стана. Но важното е че след него трябва да ти кажа че почти нищо не се виждаше от удареното(но "онези" ме знаеха вече и само това търсеха). Така че има майстори за това- не само че го спират да се разпространява а дори почти и не си личи пукнатината след това. Май не си попаднал на точния човек. Ако се интересуваш сериозно ще ти кажа къде се прави това във Варна(процедурата трае около 1 час). Все пак си само на 130 км. :D
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Lancia Y

Коментар

Re: пукнатина в предното стъкло

stot написа:
      Възможно ли е да се спре разрастването на пукнатина в най външния слой на предното стъкло. Имах малка пукнатина от удар на камъче, която едни майстори се опитаха да калцират с някъкви смоли, но ефекта беше обратен и сега е налице 20см. резка. То освен самото стъкло имам и няколко важни стикера, които искам да запазя.
      Отиди в автокъща Бургас отзаде там ги праят на един авер на две коли му спираха пукнатините и стана успешно

Коментар

и още нещоважно е да не се бърше около и върху пукнатината преди да се възстановизащото влиза мръсотия в процепа и след някой друг месец започва да се пука навътре
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

gdd55 написа:
          stot написа:
          Отиди в автокъща Бургас отзаде там ги праят на един авер на две коли му спираха пукнатините и стана успешно
          Aвтокъщите в бургас наистина е така.Като знам какви блъснати коли вкарват и после така ги ремонтират,немам думи.
          www.avi7.hit.bg
          Видеонаблюдение и системи за сигурност

Коментар

Ricardo написа:
            gdd55 написа:
            stot написа:
            Aвтокъщите в бургас наистина е така.Като знам какви блъснати коли вкарват и после така ги ремонтират,немам думи.
            Май нещо не схвана В автокъща на име "БУРГАС" в задния и край има работилница кадето се занимават само със ел стъкла същото така и лепят стъкла,спират пукнатините по стъклата итн.

Коментар

Колеги извинявайте, ама това с лепенето на автостъклата е като възстановяване на загубена девственост...... Може да спре растежа на пукнатината но за кратко и след това пак тръгва. Единственото и за съжаление най-скъпото решение е ново стъкло.
              FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
              ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

brat_John написа:
                Колеги извинявайте, ама това с лепенето на автостъклата е като възстановяване на загубена девственост...... Може да спре растежа на пукнатината но за кратко и след това пак тръгва. Единственото и за съжаление най-скъпото решение е ново стъкло.
                Kолега прав си ама до някъде. Незнам дали си чувал ама нашите стъкла(на колите след 95 или 96 год незнам дали ще излъжа) имат UV защита(ултравиолетови лъчи). А кажи ми една турска марка която влиза на 150 лв цена в БГ с такава защита-гарантирана.Няма и аз сменях няма.П.П.И на всичкото отгоре ми сложиха червено а не зелено.
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Lancia Y

Коментар

Working...
                X