Възможно ли е да се спре разрастването на пукнатина в най външния слой на предното стъкло. Имах малка пукнатина от удар на камъче, която едни майстори се опитаха да калцират с някъкви смоли, но ефекта беше обратен и сега е налице 20см. резка. То освен самото стъкло имам и няколко важни стикера, които искам да запазя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пукнатина в предното стъкло
Collapse
X
-
Колега аз регистрирах моята "Марийка" в продължение на 20 дена.Т.е. имах леко ударен преден слой на стъклото с големина на половин нокът на кутре. Заядоха се в КАТ с мен и яз със тях. Приятели задействах и така нататък , новече бях вдигнал много пара. Както и да е. Един от 3-те опита да мина беше след като бях минал през майстор за възстановяване(Даде ми и сертификат-според него трябваше да мина),но не стана. Но важното е че след него трябва да ти кажа че почти нищо не се виждаше от удареното(но "онези" ме знаеха вече и само това търсеха). Така че има майстори за това- не само че го спират да се разпространява а дори почти и не си личи пукнатината след това. Май не си попаднал на точния човек. Ако се интересуваш сериозно ще ти кажа къде се прави това във Варна(процедурата трае около 1 час). Все пак си само на 130 км. :DAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
-
gdd55
Re: пукнатина в предното стъкло
stot написа:Възможно ли е да се спре разрастването на пукнатина в най външния слой на предното стъкло. Имах малка пукнатина от удар на камъче, която едни майстори се опитаха да калцират с някъкви смоли, но ефекта беше обратен и сега е налице 20см. резка. То освен самото стъкло имам и няколко важни стикера, които искам да запазя.
Коментар
-
gdd55 написа:stot написа:Възможно ли е да се спре разрастването на пукнатина в най външния слой на предното стъкло. Имах малка пукнатина от удар на камъче, която едни майстори се опитаха да калцират с някъкви смоли, но ефекта беше обратен и сега е налице 20см. резка. То освен самото стъкло имам и няколко важни стикера, които искам да запазя.www.avi7.hit.bg
Видеонаблюдение и системи за сигурност
Коментар
-
gdd55
Ricardo написа:gdd55 написа:stot написа:Възможно ли е да се спре разрастването на пукнатина в най външния слой на предното стъкло. Имах малка пукнатина от удар на камъче, която едни майстори се опитаха да калцират с някъкви смоли, но ефекта беше обратен и сега е налице 20см. резка. То освен самото стъкло имам и няколко важни стикера, които искам да запазя.
Коментар
-
Колеги извинявайте, ама това с лепенето на автостъклата е като възстановяване на загубена девственост...... Може да спре растежа на пукнатината но за кратко и след това пак тръгва. Единственото и за съжаление най-скъпото решение е ново стъкло.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Колеги извинявайте, ама това с лепенето на автостъклата е като възстановяване на загубена девственост...... Може да спре растежа на пукнатината но за кратко и след това пак тръгва. Единственото и за съжаление най-скъпото решение е ново стъкло.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар