Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Досаден звук на РАЗДРУСАНЕ на таблото около радиото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Досаден звук на РАЗДРУСАНЕ на таблото около радиото

Здравейте колеги,супер гадно ми се раздруса Marea-та от тези дупки по пътищата, някой ако е идвал в Търново, че се сети какво имам предвид. За 1 година каране в Търново Marea-та ми се раздруса като каруца - пращи, скърца .... супер ме дразни. Други познати споменаха за един сходен дразнещ ефект като този, който ще визирам а именно - нещо се раздрусва много яко и шумно, като че ли механиката на касетофона в радиото, когато минавам през дупки . Има един израз WTF ?!? Имате ли представа, какво ми се "ДРУСА" и как бих могъл да намаля "ДРУСАНЕТО" на този участък около радиото? Явно е нещо вътре. Иначе за скърцането на кори, греди и т.н., мисля да я изпръскам с WD 40 навсякъде, за да намаля досадните скърцания поне, но ясно, че и корите трябва да си постегна. Благодаря предварително!!! PS: Елате да се подрусате по търновските улици ..... :D
    Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Споко често пътувам натам и се друсам :D с марея :D Този твой проблем се появи при мен наскоро но след като на два пъти свалях радиото по други причини.Съмнява ме че нещо се е разместило и не е където трябва.Опитай се да го извадиш може някоя букса да опира в самото радио и да дрънка.Виж също дали отзад на радиото има една метална "пръчка"незнам как точно му се вика която като го поставиш трябва да опира някъде по купето за по голяма стабилност ако я няма все едно радиото си виси във въздуха.А за другите шумове трябва да се свиква няма спасение освен с малки изключения.
    Marea Wekeend 1999 1.6 16V

Коментар

Working...
    X