Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотомер
Collapse
X
-
Re: Оборотомер
d1lar4e7o написа:Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварително>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Fiat_Punto11 написа:d1lar4e7o написа:Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварителноФиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:d1lar4e7o написа:Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварителноCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
d1lar4e7o написа:Може да е нахално,но може ли линк на тематакак да разбера дали си имам изкарани кабели>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар