Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оборотомер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оборотомер

Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварително
    Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Re: Оборотомер

d1lar4e7o написа:
    Та въпроса ми е дали мога да си сложа оборотомер на пунтото което оргинално няма,коета ми е фиат путно 98година.Ако мога какво трябва да направя........Благодаря предварително
    пич може .... сигнала се зема от бордовия копютър 23 пин или 24 не помня има тема може да нямаш пуснат кабел ще се наложи да си пуснеш потърси из форума темата ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
      d1lar4e7o написа:
      пич може .... сигнала се зема от бордовия копютър 23 пин или 24 не помня има тема може да нямаш пуснат кабел ще се наложи да си пуснеш потърси из форума темата ...
      Може да е нахално,но може ли линк на тематакак да разбера дали си имам изкарани кабели
      Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
        d1lar4e7o написа:
        Какво става ако няма бордови комп на дизелов ДВГ? От къде се взима сигнала?
        CSI in the CAR !!!
        Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

d1lar4e7o написа:
          Може да е нахално,но може ли линк на тематакак да разбера дали си имам изкарани кабели
          http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fpunto.autokacik.pl%2FZrob tosam%2Fzrobtosam_liczniki.htm&hl=bg&ie=UTF8&sl=it &tl=bg ми то само S купетата нямат оборотомер , няма какво да проверяваш S ли е няма ...
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
          X