Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Така и не спря да придърпва на бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така и не спря да придърпва на бензин

Колеги кво да правя вече колата е 1.4 12в и на газ върви идеално на бензин неще и неще към средните обороти придърпва.Сменял съм тпс , темп датчик, сотана само ламбда сонда. Дайте съвет да сменя ли и нея да видя кво ще стане. Свещите и кабелите са сменяни преди 10К километра филтъра се сменя на 10000 направо не знам кво да мисля вече
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Проверка на помпата за гориво и дюзите.

Коментар

chaveto написа:
      Проверка на помпата за гориво и дюзите.
      t.e. проверка налягането от бен. помпа и дюзата - моно е 1.4

Коментар

помпата е чисто нова няма и 500 километра карано с нея...какви са симптомите при заминала ламбда сонда..постоянно ми свети дюзата на таблото
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
          помпата е чисто нова няма и 500 километра карано с нея...какви са симптомите при заминала ламбда сонда..постоянно ми свети дюзата на таблото
          е с това да беше почнал.иди на диагностика - после ще се говори.

Коментар

е да но откакто съм купил колаат преди 2 години тази лампа не е изгасвала освен като изгася двигателя...сменял съм темп датчик и ТПС , свещи и кабели остава само лам сонда
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

А горивен филтър

Коментар

виж адреса на сервиза в Ямбол - http://www.axm-auto.com/shop.php?s=2иди да ти прочетат грешката.ако ще сменяш на сляпо - много по-скъпо ще ти легне ремонта.

Коментар

mitkosoft написа:
                  е да но откакто съм купил колаат преди 2 години тази лампа не е изгасвала освен като изгася двигателя...сменял съм темп датчик и ТПС , свещи и кабели остава само лам сонда
                  еми като нямаш емулатор, номрмално е да не свети
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                  X