Колеги ако някой е сменял къединител на това чудо моля нека ми пише . Проблема ми е :С натегнато до край жило отделя най-голе с охлабено най-долу като го натегна на средата педала се движи все едно е откачено жилото. Смених притискателния диск с нов, феродовия беше здрав и феродото добро, но след като го сложих пак същото. Чюдя се защо няма средно положение и като натисна педала да отделя нормално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ремонт и регулиране на съединител при фиат Панда 4x4 -- 1988
Collapse
X
-
грешно съм се изразил не го натягам до край, а точно както го обясняваш колега, но навивам резбата на жилото почти до край, а и съединителя отделя най-горе. Ако го оставя малко преди да е натегнат както пиша по горе педала стои всякаш жилото е откачено, а то не е и вилката има лувт в обратна посока това дали е нормално в смисъл не към купето ,а към радиатора
Коментар
-
Ако са конструктивно еднакви притискателните дискове, и така трябва и ако лагера е винаги в контакт с притискателя е възможно новия лагер да е кофти. Когато е отпуснат педала на съединителя, лагера се върти ненатоварен и кой знае какво става. Като се натовари му изчезват луфтовете.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар