naskobg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колани, пиропатрони и какво ли още не ......
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
То не е много по темата, но и аз да питам един въпрос за коланите.На Браво шофьорският колан, трябва ли да блокира когато колата е в движение и е натисната спирачката.Караш бавно и искаш да си сложиш колана - опъваш го, но същевременно, натискаш леко спирачката (съвсем леко), и в този момент колана не може да се издърпа. Пускаш спирачката и колана си се издърпва нормално. Ако натиснеш спирачката пак се блокира.Не съм сигурен но мисля че при мен на пасажерският колан няма такава опция, или шофьорският ми е счупен.Става въпрос за движение с много ниска скорост.Другото което съм забелязал е че по голямо нанадолнище спрял с натисната спирачка, пак не иска да се издърпва колана.При вас има ли такова нещо?Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:То не е много по темата, но и аз да питам един въпрос за коланите.На Браво шофьорският колан, трябва ли да блокира когато колата е в движение и е натисната спирачката.Караш бавно и искаш да си сложиш колана - опъваш го, но същевременно, натискаш леко спирачката (съвсем леко), и в този момент колана не може да се издърпа. Пускаш спирачката и колана си се издърпва нормално. Ако натиснеш спирачката пак се блокира.Не съм сигурен но мисля че при мен на пасажерският колан няма такава опция, или шофьорският ми е счупен.Става въпрос за движение с много ниска скорост.Другото което съм забелязал е че по голямо нанадолнище спрял с натисната спирачка, пак не иска да се издърпва колана.При вас има ли такова нещо?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Humppa
Някой може ли да покаже снимка на въпросната пружина, отговорна за прибирането на колана? На Бравото и двата колана не се прибират сами...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар