Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диагностика във Варна за Пунтото???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диагностика във Варна за Пунтото???

Имам проблем с разхода на Фиата-двигател 1.2, 60к.с., SPI, 97г.Мерих компресия - 11,2 на цилиндрите, сменил съм всички филтри и консумативи.Преди седмица ходих на диагностика, но не в специализиран сервиз, защото няма такъв в Добрич. Откриха 6 грешки от които 3 изчистиха - датчика за въздуха отчитал минус 40 градуса, другите три останаха. Ставало дума за EGR система, за някаква дросел клапа и т.н. Проверяваха Ламбда сондата била в норма според тях. Не се наемат да извършат ремонт.Моля за някакъв съвет. Какво да правя? Разхода е над 10-11л. градско при икономично каране.
    Всякаква информация за Фиат Пунто

За Фиата

Здр.колега виждам че си от Добрич- ако имаш възможност посети сервиза на Фиат във Варна ето и инфо за него,той е специализиран за ФИАТ-ки БАКС ТРЕЙД ЕООДОфис:Варна, Генерал Колев 73Тел.: 052 625 995, 696 060Факс: 052 699 048Мобилен: 0899 155 938Резервни части:Тел.: 052 600 657, 609 720 Сервиз:Сливница 181 БПриемна: 052 502 261Резервни части: 052 505 486Мобилен: 0899 155 929http://baxcar.com/Дано да съм ти помогнал!Поздрави :D
    Фиат за да не те е яд!!

Коментар

Благодаря за отговора. Ти ползвал ли си услугите им и доволен ли си?Дали ще помогнат?

Коментар

Ами лично аз не съм!Но мои приятели са ги ползвали, не са имали оплаквания!Но тр.да знаеш че офиц.представители за Варна - може и да взимат скъпичко!Затова влизаш в сайта им и после търсиш форум,там има поленце където ги питаш кое колко струва!И преценяш!Дано съм помогнал!Поздрави!
        Фиат за да не те е яд!!

Коментар

cvesko написа:
          Благодаря за отговора. Ти ползвал ли си услугите им и доволен ли си?Дали ще помогнат?
          Въпроса не е към мен, но ще си кажа мнението-НЕ, не съм изобщо доволен. Аз лично не ги препоръчвам.

Коментар

BaxTrade, по-добре си карай колата така, може да стане по-лошо, ако отидеш при тях. Примери няма да давам, че ще има да пиша абсурди цяла седмица.Но мога да ти препоръчам да отидеш при доц. Кожухаров. По принцип там само тестват, но ако е за нещо малко може и да ти го оправят, вземат 25 лв., но пък до сега не са пуснали кола да си тръгне без да е установена причината за проблема и както ти казах, ако е нещо малко без да е отстранена. Гаража се намира на улица Баучер срещу Бл. 3 вх. А. прилагам и карта:
            Прикачени файлове

Коментар

Благораря за насоките. Дано имам положителен резултат.

Коментар

Working...
              X