здравй колега. от 1месец съм с мареа 1.8 седан. Като я купувах колата нищо не усетих но при първото извънградско мойта колица по същия начин като твойта сееше при 90 и много се ядосах. 3 пъти ходих по реглажии накрая накарах брат ми да кара зад мен и да гледа какво става и установихме че задницата ми ходи на дясно. За един месец смених предните носачи задния мост целия с пружини и амортесьори. Сега мисля че не сее но ми ходи малко надясно и воана малко се изкриви. Като взема заплата ще ходя пак на реглаж и ще видим какво ще стане.п.с. единсвеното хубаво нещо от цялата история е че вече съм с дискове отзад и спира доста по добре и ръчната в това число.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ходи наляво-надясно. Луфт, но къде?
Collapse
X
-
абе аз имах едно такова носене още като купих колата оправи се след смяна на гуми, но все пак бяха гумите от автокъщата. ако си караш с гуми които си купувал нови едва ли ще е това. провери ги все пак за някакво видимо неравномерно износване. На реглаж ходил ли си? дане би да няма хубава сходимост на предните колела?F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
С "оригиналните" гуми съм - Michelin energy E3A. Комшията има вулканизатор и ги качи на стенда. Нямат неравномерно износване.Правил съм проверка на предният мост на два различни стенда. Всичко е в нормите.Утре ще ходя на годишен преглед и ще ги помоля да погледнат и те.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:С "оригиналните" гуми съм - Michelin energy E3A. Комшията има вулканизатор и ги качи на стенда. Нямат неравномерно износване.Правил съм проверка на предният мост на два различни стенда. Всичко е в нормите.Утре ще ходя на годишен преглед и ще ги помоля да погледнат и те.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар