Здравейте искам да си купя Фиат Брава 1.6 16V, но се колебая в конете попадна ми оферта със 103 коня и със 90 коня обаче тая с по малкото коне е по стара година 95, а тая със 103 коня е 98г,знаете че данъка за автомобили над сто коня е доста висок в сравнение с тзои на по малко от 100.Въпроса и е дали няма да е тежичко купето за 9о коня?И кой избор е по правилен?Помогнете ми със савети!Благодаря ви предварително!!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка
Collapse
X
-
Re: Съвет за покупка
vales2006 написа:Здравейте искам да си купя Фиат Брава 1.6 16V, но се колебая в конете попадна ми оферта със 103 коня и със 90 коня обаче тая с по малкото коне е по стара година 95, а тая със 103 коня е 98г,знаете че данъка за автомобили над сто коня е доста висок в сравнение с тзои на по малко от 100.Въпроса и е дали няма да е тежичко купето за 9о коня?И кой избор е по правилен?Помогнете ми със савети!Благодаря ви предварително!!Поздрави!FIAT BRAVO 1.6 16V
-
Не е лошо да попрочетеш и тук преди покупката. http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=621VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Моята е 80 коня и не е проблем купето. С 3 човека държи 130 на магистралата, на газ. При натискане стига и до 150-160, но ако търсиш динамика определено 103 коня е твоята кола.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Колега,колите които са 90 коня в повечето случаи идват от Германия ,а тук като цяло колите са по-добре поддържани.Мен ако ме питаш не гледай години,а състояние и километри на колата.Принципно моделите с 90к.с. нямат климатик.Ако колата ти е 100 коня и 20 са умрели какво правим?Огледай двете коли и избери тази в по-добро техническо състояние.Тези купета не гният,т.ч. не трябва да те плашат годините заради ръжда.Това е моето мнение.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар