стана ми интересно как ги карате бравоците и колко ви горят защото немога да разберъ дали аз съм калпавия или автомобяса примерно моето гори 9-10 градско с нормално каране 2к оборота и следващата (и не крам с повече от 50-60 км в града) когато го настъпвам качва до около 12-14 извънградско с средно каране 90-110 км/ч ми гори около 7 с повечко газ 100-120 качва на около 8 та моето брави ли нещо не е наред или просто така си горят ? (да оточня карам с бензин A98H и винаги зареждам на лукойл)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 103hp колко ви гори ? и как го карате
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Bravo 1.6 103hp колко ви гори ? и как го карате
durex_a написа:стана ми интересно как ги карате бравоците и колко ви горят защото немога да разберъ дали аз съм калпавия или автомобяса примерно моето гори 9-10 градско с нормално каране 2к оборота и следващата (и не крам с повече от 50-60 км в града) когато го настъпвам качва до около 12-14 извънградско с средно каране 90-110 км/ч ми гори около 7 с повечко газ 100-120 качва на около 8 та моето брави ли нещо не е наред или просто така си горят ? (да оточня карам с бензин A98H и винаги зареждам на лукойл)
Реклама
Collapse
Коментар