Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ръжда по 5-та врата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не е до6ре изтъркано така като го гледам. Като пипаш не тря6ва да има ръ6.Освен това може да минеш с прео6разувател на ръжда, най-евтиния е от 0,70лв - 1,50лв.п.с. В Ауди и Порше в момента се 6оядисва на 400лв. детайл, това не значи че за 100-120лв.няма места където ще ти го 6оядисат ху6аво.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Днес след жалките опити да направя ръждицата и многото изгубено време най тържественно се отказвам да правя опити. Всичко се омаза прилично, има яко ресто от кита под боята и грам не съм доволен. Иска мн кит, после кит и накрая пак кит, после търкай докат ти се откачи ръката, и когато си викаш че си готов( тепърва пак кит и търкане) Тфа е кофти занимание и кофти ефект(за мен)! Реве ми се малко, но поне ръжда нямам колкото и да е грозно. След зимата на майстор и това си е Wink Поздрави.
      CSI in the CAR !!!
      Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Аз се опитах да ти кажа, че си има машини за тая работа, ама явно трябваше сам да се убедиш.
        1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Я дай снимки на резултата.Не знам с какво точно си се мъчил, но за да е добър ефекта се боядисва, след това се шлайфа с водна шкурка номер 1200, после с 2000 и пак се нанася слой. Така става гладко и има блясък. Абе тая работа не е за всеки, но може да се направи и пред блока.
          _/''''''''''''''''''''''''\_
          //---------------\\
          [( )== //// ==( )]
          |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

mancuzo написа:
            Днес след жалките опити да направя ръждицата и многото изгубено време най тържественно се отказвам да правя опити. Всичко се омаза прилично, има яко ресто от кита под боята и грам не съм доволен. Иска мн кит, после кит и накрая пак кит, после търкай докат ти се откачи ръката, и когато си викаш че си готов( тепърва пак кит и търкане) Тфа е кофти занимание и кофти ефект(за мен)! Реве ми се малко, но поне ръжда нямам колкото и да е грозно. След зимата на майстор и това си е Wink Поздрави.
            Колега ми то затова се маже малко/тънко, всеки може да го наклепа ама после който ще го търка да му мисли :D

Коментар

Снимки не сложих защото съм адски некадърен от първия опит, но не съм се отказал да се тествам на цял детайл като си осигуря време и гараж Оклепах нещата, защото мн бързах.Първо кита май не беше добър, после не съм правил контрола която да чакам и да търкам. Сега се опитвам да си пооправя тавана от пръски около антената. Петата врата имаше 3 мн яки ръжди и след мен има 3 петна боя без ръжди Само прага стана идеален с малко забележка на 1 или 2 места.Ще кача снимки днес по някое време.
              CSI in the CAR !!!

Коментар

CSI in the CAR !!!

Коментар

Working...
                X