Не е до6ре изтъркано така като го гледам. Като пипаш не тря6ва да има ръ6.Освен това може да минеш с прео6разувател на ръжда, най-евтиния е от 0,70лв - 1,50лв.п.с. В Ауди и Порше в момента се 6оядисва на 400лв. детайл, това не значи че за 100-120лв.няма места където ще ти го 6оядисат ху6аво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ръжда по 5-та врата?
Collapse
X
-
Днес след жалките опити да направя ръждицата и многото изгубено време най тържественно се отказвам да правя опити. Всичко се омаза прилично, има яко ресто от кита под боята и грам не съм доволен. Иска мн кит, после кит и накрая пак кит, после търкай докат ти се откачи ръката, и когато си викаш че си готов( тепърва пак кит и търкане) Тфа е кофти занимание и кофти ефект(за мен)! Реве ми се малко, но поне ръжда нямам колкото и да е грозно. След зимата на майстор и това си е Wink Поздрави.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Я дай снимки на резултата.Не знам с какво точно си се мъчил, но за да е добър ефекта се боядисва, след това се шлайфа с водна шкурка номер 1200, после с 2000 и пак се нанася слой. Така става гладко и има блясък. Абе тая работа не е за всеки, но може да се направи и пред блока._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
mancuzo написа:Днес след жалките опити да направя ръждицата и многото изгубено време най тържественно се отказвам да правя опити. Всичко се омаза прилично, има яко ресто от кита под боята и грам не съм доволен. Иска мн кит, после кит и накрая пак кит, после търкай докат ти се откачи ръката, и когато си викаш че си готов( тепърва пак кит и търкане) Тфа е кофти занимание и кофти ефект(за мен)! Реве ми се малко, но поне ръжда нямам колкото и да е грозно. След зимата на майстор и това си е Wink Поздрави.
Коментар
-
Снимки не сложих защото съм адски некадърен от първия опит, но не съм се отказал да се тествам на цял детайл като си осигуря време и гараж Оклепах нещата, защото мн бързах.Първо кита май не беше добър, после не съм правил контрола която да чакам и да търкам. Сега се опитвам да си пооправя тавана от пръски около антената. Петата врата имаше 3 мн яки ръжди и след мен има 3 петна боя без ръжди Само прага стана идеален с малко забележка на 1 или 2 места.Ще кача снимки днес по някое време.CSI in the CAR !!!
Коментар
-
CSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар