Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ръжда по 5-та врата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с ръжда по 5-та врата?

Колеги споделете за колко време се коригира тази ръжда, която ми изби за година и половина по ключалката и какви парички да прежаля?Въобще как вървят цените на този род услуги?
    Прикачени файлове
    CSI in the CAR !!!
    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Аз като гледам си само за кит и боя
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
      Аз като гледам си само за кит и боя
      A дали ще ми вземат само 200 лева за това?
      CSI in the CAR !!!

Коментар

mancuzo написа:
        Само 120лв.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
          mancuzo написа:
          Само 120лв.
          Щом за 3см ръжда е към 120лв, представям си колко ще е за заден калник и врата със вдлъбнато и издрано до ламарина.(Не много вдлъбнато, но си се вижда)С риск да се омаже нещо, май сам ще си я правя. Не се кефя някой да заработва за 15 мин на мой гръб 120лв. Някой знае ли къде се пълнят спрейчета с боя по каталожен номер и цени?
          CSI in the CAR !!!

Коментар

Като тръгнеш от кръстовището на Контанстин Величков и Пиротска на 10м. в посока Пиротска има магазинче за бои.Оставяш си колата за 1-2 часа и ти изготвят 2 спрея (единия боята, другия лака) за 25лв. Може да ги питаш и дали нямат някакъв грунд който възпрепятства повторната поява на ръждата.
            _/''''''''''''''''''''''''\_
            //---------------\\
            [( )== //// ==( )]
            |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

То така ако ставаше хората нямаше да са измислили пистолет, компресор, камера и т.н. И защо по дяволите да си оставя колата като може да им даде данните от лепенката, на която пише номер и тип на боята.
              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Може и това да направи.Аз така оправих раждата на колата на майка ми и въобще не си личи.Определено така става. Нищо не ми коства и цял детаил да боядисам с тия спрейчета, ефекта е много добър.Не знам колко са издражливи, но за сега 2г. боята и лака си държат. Хората доста добре са докарали цвета защото не си личи, че е боядисвано.
                _/''''''''''''''''''''''''\_
                //---------------\\
                [( )== //// ==( )]
                |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Зависи колко ще боядисват ако боядисат целия капак не ти мърдат под 200 лева всеки майстор взима различно въпроса не е само да ти го претупат и след един месец да се излющи кита а да се направи качествено и да не мръдне поне 4-5 години
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

mancuzo написа:
                    trace написа:
                    mancuzo написа:
                    Само 120лв.
                    Щом за 3см ръжда е към 120лв, представям си колко ще е за заден калник и врата със вдлъбнато и издрано до ламарина.(Не много вдлъбнато, но си се вижда)С риск да се омаже нещо, май сам ще си я правя. Не се кефя някой да заработва за 15 мин на мой гръб 120лв. Някой знае ли къде се пълнят спрейчета с боя по каталожен номер и цени?
                    120лв. е за целия капак, 6оядисване и ако има за изправяне.Иначе, раз6ира се, никой не ви спира сами да си 6оядисвате колите.И аз каквото мога си правя сам вече, че ми е писнало от "майстори".
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

О утре се почват експериментите по единия праг и ако ми хареса как се справям ще мина на задната врата и покрива покрай антената Ще има и снимки ако ме бива
                      CSI in the CAR !!!

Коментар

Колега и на мен ми предстои същото и мисля сам да се пробвам

Коментар

Бъдещо начинание!!!

Още днес се почна със подготовката понеже спрейчето което ще взимам има втвърдител и трябва да се действа бързо! Качвам малко снимки да кажете дали добре обработен прага.......Тези черните точици незнам дали ще станат след време по-големи под кита, малко са вдлъбнати и шкурката не лови вътре!
                          Прикачени файлове
                          CSI in the CAR !!!

Коментар

кола

Каква е тази кола никъде не пише за 120 лв си вземи нова врата от Италянеца имаш само да намериш като твоя цвят е добре че по моята кола няма ръжда а и не съм виждал много на Пунтовци други да имат ръжда за боядисване на цял детайл се взима около 50-120 лв зависи вида на боята и това колко е голям ако е металик боята е почти 3 пти поскъпа от обикновенната акрилна
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                              Каква е тази кола никъде не пише за 120 лв си вземи нова врата от Италянеца имаш само да намериш като твоя цвят е добре че по моята кола няма ръжда а и не съм виждал много на Пунтовци други да имат ръжда за боядисване на цял детайл се взима около 50-120 лв зависи вида на боята и това колко е голям ако е металик боята е почти 3 пти поскъпа от обикновенната акрилна
                              Колата е от подписа Абе и по 200 взимат! Всеки вика по 200 лева на детайл незвисимо дали има за изчукване и разните му там косури! Ден година храни! Ако пълно боядисване се правеше за 500 -700лв щях да я мина цялата, хората искат повече от колкото струва колата! То монтьор ли да си, бояджия ли? Тая барака не си заслужава ни парите нито нищо.Ще си я мъча сам колкото да няма ръжда преди зимата, че доста бързо набъбва. Ще и лепна ОПЕЛ емблема и ще почна да сменям вежди с маслото. Хахахаххахахаа..............Следва продължение :
                              CSI in the CAR !!!

Коментар

Working...
                              X