Колеги споделете за колко време се коригира тази ръжда, която ми изби за година и половина по ключалката и какви парички да прежаля?Въобще как вървят цените на този род услуги?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ръжда по 5-та врата?
Collapse
X
-
Проблем с ръжда по 5-та врата?
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Interceptor написа:Аз като гледам си само за кит и бояCSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
trace написа:mancuzo написа:A дали ще ми вземат само 200 лева за това?CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Като тръгнеш от кръстовището на Контанстин Величков и Пиротска на 10м. в посока Пиротска има магазинче за бои.Оставяш си колата за 1-2 часа и ти изготвят 2 спрея (единия боята, другия лака) за 25лв. Може да ги питаш и дали нямат някакъв грунд който възпрепятства повторната поява на ръждата._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
Може и това да направи.Аз така оправих раждата на колата на майка ми и въобще не си личи.Определено така става. Нищо не ми коства и цял детаил да боядисам с тия спрейчета, ефекта е много добър.Не знам колко са издражливи, но за сега 2г. боята и лака си държат. Хората доста добре са докарали цвета защото не си личи, че е боядисвано._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
mancuzo написа:trace написа:mancuzo написа:A дали ще ми вземат само 200 лева за това?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
О утре се почват експериментите по единия праг и ако ми хареса как се справям ще мина на задната врата и покрива покрай антената Ще има и снимки ако ме биваCSI in the CAR !!!
Коментар
-
Бъдещо начинание!!!
Още днес се почна със подготовката понеже спрейчето което ще взимам има втвърдител и трябва да се действа бързо! Качвам малко снимки да кажете дали добре обработен прага.......Тези черните точици незнам дали ще станат след време по-големи под кита, малко са вдлъбнати и шкурката не лови вътре!CSI in the CAR !!!
Коментар
-
кола
Каква е тази кола никъде не пише за 120 лв си вземи нова врата от Италянеца имаш само да намериш като твоя цвят е добре че по моята кола няма ръжда а и не съм виждал много на Пунтовци други да имат ръжда за боядисване на цял детайл се взима около 50-120 лв зависи вида на боята и това колко е голям ако е металик боята е почти 3 пти поскъпа от обикновенната акрилна
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Каква е тази кола никъде не пише за 120 лв си вземи нова врата от Италянеца имаш само да намериш като твоя цвят е добре че по моята кола няма ръжда а и не съм виждал много на Пунтовци други да имат ръжда за боядисване на цял детайл се взима около 50-120 лв зависи вида на боята и това колко е голям ако е металик боята е почти 3 пти поскъпа от обикновенната акрилнаCSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар