Във всеки железарски магазин ги има. Не мисля че трябва да гониш някакво качество. Въпроса е да не е с изтекъл срок на годност. Иначе струват стотинки и разбира се пази се много защото си е кисилина
Във всеки железарски магазин ги има. Не мисля че трябва да гониш някакво качество. Въпроса е да не е с изтекъл срок на годност. Иначе струват стотинки и разбира се пази се много защото си е кисилина
Питам щото имах едно време един преобразувател който беше като спрей,пръскаше се с него
Моят съвет е да си вземеш така нареченият "Коростоп" (никой да не се смее ). Мисля, че беше производство на Оргахим, но не съм убеден. Малко по-голям е, като разфасовка и преди години се продаваше в стъклено шишенце. За разлика от повечето "сокчета" този преобразовател има почти черен цвят и е доста по гъст. Ползвал съм и други водове... но този го препоръчвам!
На Локтайд има един ръждопреобразувател. Прилича много на боза , и мирише гадно. След намазване ръждата става тъмно лилава, след няколко часа черна ( бая сериозно реагира с ръждата, защото забраняват да връщаш в бурканчето ако си бъркал с четката в отсипаното съдържание). Нещо като в керамика а превръща. Беше скъпичка но не съжалих.
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Mи зех си от зеления,минах апаратите и вече са боядисани в черно,защото тва червено стана много комерсиално вече..Предполагам боята сигурно няма да изкара много време,ама знам ли П.С>сега остава и предните спирачни апарати да ги боядисам черни и другата седмица да слагам летите 15’ки :D
Има специално спрейче за боядисване на спирачните апарати производство на DUPLI - COLOR! Боята в него е устойчива на високи темперетури. Но май не излиза много евтино... флакончетата са доста малки и май са към 8лв. (не съм сигурен за цената). Ако намериш друга боя устойчива на висока темперетура, също става. Хубавото на спрейчетата е, че бързо съхнат.
Selqatin: незнам каква боя си ползжал но има една дето я продават на ОРГАХИМ в квадратни метални тъмно червени кути (малки разфасофки) тя издържа много и има раждопреобразовател в нея мойте ги боядисах с такава сива боя и няма проблеми, преди това ги "измих" обаче с тоя зеления раждопреобразовател, тая боя е е страхотна за метали подложени на разни течности
Коментар