здр имам следния проблем задните гуми ми идват малко по широки и при преминаване през лека неравност и старже на пластмасите.то това се получава и от тва че багажника ми е натоварен винаги с едно басче и газово.мисалта ми е следната сложих тампони на пружините и спря да старже но сега вози много твардо като лагерна количка.не може ли да сложа други пружини малко по високи примерно?и ако може от каква кола ако някои знае.благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вапрос за фиат пунто 1.2/16V 2000г.
Collapse
X
-
Re: вапрос за фиат пунто 1.2/16V 2000г.
N-VALKA написа:здр имам следния проблем задните гуми ми идват малко по широки и при преминаване през лека неравност и старже на пластмасите.то това се получава и от тва че багажника ми е натоварен винаги с едно басче и газово.мисалта ми е следната сложих тампони на пружините и спря да старже но сега вози много твардо като лагерна количка.не може ли да сложа други пружини малко по високи примерно?и ако може от каква кола ако някои знае.благодаря
-
N-VALKA написа:колега JacK`DanielS тампоните са м/у навивките на пружината.можеш ли дадеш савет?
Коментар
-
N-VALKA написа:височината не е защото сам с нископрофилни гуми ама ширината идва малко повечко явно.пак и тоз бас и газовото и тежат иначе не беше така.и сега се чудя ко да правя.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
N-VALKA написа:batproho може и така да е човече ама ко да направя казаха ми че няма да имам проблеми с ширината ама....и сега се чудя ко да правя а не ми се свалят чисто нови гуми.колега благодаря ти за савета ще се вазползвам а можеш ли да ми кажеш как да разбера добре ли са амортисиорите.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар