Сложих спортно гърне на мареата мотора е 1.6 16в като вдигнахме колата видях че катализатора е махнат и има сложено гърне на негово място.Майстора ме попита от каде да реже отдолу за да го свърже каза ми че задното гърне при фиата било двойно и му казах едната половина да остане хвана го с една тръба и стана.Проблема е следния вади по спортен звук обаче като почнат да падат оборотите се чува едно препукване и дори един приятел ми каза че чак огън излизало като препуква.Гърнето го взех за 140лв.Какво да напрая в случая дали да махна и останалата част от задното гърне или какво да направя за да се оправят нещата?Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с спортното гърне препуква
Collapse
X
-
naskobg написа:Колега, колата е на бензин, нали?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
мареа 1.6 16в
колата е на бензин с газова но не прави голям разход 9 извън града и 12 градско гас.Да махам ли и другата част от задното гърне?Маистора одряза едната част на гърнето сложи една 40-50см труба и го монтира.пита ме само дали цялото или едната част мисля че се сещате как е пр фиата гърнето от долу.Реших да го направя така да не гърми много но и така сега не ме кефи нещо с това бумкане като си махна крака от газта по често при по виски обороти и рязко натискане
Коментар
-
u_bo
-
Humppa
-
chaveto написа:Не изгорели газове които се палят в генерацията. За мен обяснението е, че в момента като цяло по лесно излизат изгорелите газове и поради тази причина нямат време да изгорят хубаво в цилиндъра. Общо взето трябва да си прегледаш като цяло колата.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар