Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запотяване на предно стъкло на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мерси за информацията
    PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Цената на поленовия филтър е 12-13 лв заслужава ли си всичките тези упражнения които ги правите а и мрежата не е като филтъра доста пепел има по пътищата от която мрежата не ви спасява

Коментар

stenli написа:
        Цената на поленовия филтър е 12-13 лв заслужава ли си всичките тези упражнения които ги правите а и мрежата не е като филтъра доста пепел има по пътищата от която мрежата не ви спасява
        Напълно солидарен с колегата stenli,и моето мнение е същото...да смениш филтъра с мрежа-нещо не си заслужава...
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

stenli написа:
          аз фабрично нямам филтър но искам да сложа нещо да не влизат листа и други боклуци и мисля че мрежата е идеално решение в моя случай, а попринцип може ли да сложа филтър при положение , че нямам фабрично такъв ?????
          PUNTO 1.1 94г.

Коментар

velko_sz написа:
            [аз фабрично нямам филтър но искам да сложа нещо да не влизат листа и други боклуци и мисля че мрежата е идеално решение в моя случай, а попринцип може ли да сложа филтър при положение , че нямам фабрично такъв ?????
            Може,но трябва да намериш държача на филтъра/пластмасов детайл-монтираш го и готово!
            Прикачени файлове
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

мерси много
              PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Working...
              X