Цената на поленовия филтър е 12-13 лв заслужава ли си всичките тези упражнения които ги правите а и мрежата не е като филтъра доста пепел има по пътищата от която мрежата не ви спасява
Цената на поленовия филтър е 12-13 лв заслужава ли си всичките тези упражнения които ги правите а и мрежата не е като филтъра доста пепел има по пътищата от която мрежата не ви спасява
Напълно солидарен с колегата stenli,и моето мнение е същото...да смениш филтъра с мрежа-нещо не си заслужава...
аз фабрично нямам филтър но искам да сложа нещо да не влизат листа и други боклуци и мисля че мрежата е идеално решение в моя случай, а попринцип може ли да сложа филтър при положение , че нямам фабрично такъв ?????
[аз фабрично нямам филтър но искам да сложа нещо да не влизат листа и други боклуци и мисля че мрежата е идеално решение в моя случай, а попринцип може ли да сложа филтър при положение , че нямам фабрично такъв ?????
Може,но трябва да намериш държача на филтъра/пластмасов детайл-монтираш го и готово!
Коментар