Свети ABS-а от доста време и реших, че му дойде времето да бъде оправен.Подтикна ме фактът, че днес реши и лампичката на ръчната да почне да присветква като дам повече газ.Примерно на 1-ва като дам газ, за да сменя на втора - свети.Като сменя спира и като тръгвам да давам газ за 3-та - пак светва.Ако спра да натискам педала за газта и свали обороти - огасва.Та въпросът ми е къде мога да отида тук в София на диагностика и да ми оправят наистинаколата. По принцип задните накладки са за смяна, не знам дали това може да е проблема с индикатораза задната. Някой дали знае каква може да е евентуалната причина? Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Качествена и с разумна цена диагностика
Collapse
X
-
Братле не се шегувам ,аз също съм крайно учуден ама е така ........,само, че друго ме притеснява, задържат ми предните спирачки и смених маркучите,разкарах и цилиндърчетата ,обаче не се оправи проблема.Това ме кара да се замисля дали въпросния ABS не е в дъното на този проблем ама как да разбера като на тест не показва че има проблем ???? ( или може "хакера " да е бил достатъчно некадърен ) ?????
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар