Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Качествена и с разумна цена диагностика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Качествена и с разумна цена диагностика

Свети ABS-а от доста време и реших, че му дойде времето да бъде оправен.Подтикна ме фактът, че днес реши и лампичката на ръчната да почне да присветква като дам повече газ.Примерно на 1-ва като дам газ, за да сменя на втора - свети.Като сменя спира и като тръгвам да давам газ за 3-та - пак светва.Ако спра да натискам педала за газта и свали обороти - огасва.Та въпросът ми е къде мога да отида тук в София на диагностика и да ми оправят наистинаколата. По принцип задните накладки са за смяна, не знам дали това може да е проблема с индикатораза задната. Някой дали знае каква може да е евентуалната причина? Мерси

лампата на ръчната свети и за износени накладки, такаче ти остава само проблема с ABS-a
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

За каква кола става въпрос? При описаните симптоми - доливане на течност 99% оправя нещата. Ако колата е браво/брава/мареа - задните накладки нямат датчик, и лампата за накладки е друга, не е тази за "ръчна спирачка/ниско ниво на течността".

Коментар

Колата е Fiat Marea HLX 2.0, вероятно по-добре ще е да сменя накладките и после да досипя течност.може да е паднало количеството, защото няма много хляб вече на тия вмомента. така би трябвало дасе оправи.а относно диагнотиката за ABS-a, разумни цени и къде? Благодаря

Коментар

Здравейте пичове ,гледам че никой не е дал отговор на тази тема а мен ме интересува щото имам същия проблем.Свети ми лампата на ABS-а постоянно а иначе си работи. Пробвах в снега и на мокър път и няма проблем- работи но лапмапта си свети ???? Дайте съвет ?

Коментар

mastifo написа:
            Свети ми лампата на ABS-а постоянно а иначе си работи.
            Невъзможно
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Братле не се шегувам ,аз също съм крайно учуден ама е така ........,само, че друго ме притеснява, задържат ми предните спирачки и смених маркучите,разкарах и цилиндърчетата ,обаче не се оправи проблема.Това ме кара да се замисля дали въпросния ABS не е в дъното на този проблем ама как да разбера като на тест не показва че има проблем ???? ( или може "хакера " да е бил достатъчно некадърен ) ?????

Коментар

Working...
              X