Колеги, понеже имам нови и хубави зимни гуми 14" имам следната питанка- на браво 20V влизат ли 14" тенекиени джанти или ще опират в апарата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14" джанти на Браво 20V
Collapse
X
-
За твоето Браво препоръчаният размер е 15" като разбира се може да слагаш и 16;17"-ви, но за 14" не мисля че ще успееш.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Отзад ще влезнат, но отпред не!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
coko написа:Вчера спрях моя бравок до един 20V и го загледах, че беше с тенекиени джанти, НО бяха 15-ки. Аз съм с 1,2 и силно се надявам да нямам проблем да сложа 14ки за зимата , защото си купих вече джантите.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
относно джантите
coko написа:Вчера спрях моя бравок до един 20V и го загледах, че беше с тенекиени джанти, НО бяха 15-ки. Аз съм с 1,2 и силно се надявам да нямам проблем да сложа 14ки за зимата , защото си купих вече джантите.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
coko написа:Нямам идея аз си я купих с 15ки лети джанти след седмица 2 слагам зимните 14кипредишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
И аз искам така ама не моге да си намеря хубави читави и най- вече на сметка 15-ки с гумите.инъче с 14-ките съм добре само good year летни и зимни ама искам за лятото и аз малко гъзарийка.Между другото колега как е разхода с 15-ките.дава ли ти по голям ииииииии кривят ли се често.изобщо като возия обясни ми малко че да взема се надъхам.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
Ами аз с 14ки не съм я карал още и немога да правя сравнение , но за момента (имам я от март месец) не съм кривил джанта или поне не се усеща да е крива , а съм скачал в доста гадни софииски дупки . Като разход извънграцко ми дава 6,5-7 с климатика, като сметнем че е 1,2 и като я карам по магистрала със 120 аз под 3500 оборота не падам което също вдига разхода. В града не съм я засичал точно, но така по груби сметки ми дава разход 9-10, каране в София. Зимата се надявам да няма драстична разлика (да се качи много разхода) тъй като гумите ще са по-малки, но пък времето схте е по-кофти, иначе колата си има друга визия с джантетата .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар