Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Фиат палио????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...850&highlight=
    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Палиото е сравнтелно добър автомобил. Частите му са доста по евтини от аналогични на Браво, Брава и Марея. Доста се различава от пунто, много даже. Като го взаех му сложих метан. Изключително икономичен харчи 3,7 кг на 100 км. Без проблеми поддържа скорости от 130 км на магистралта с включен климатик (на метан). Перфектно съоношение качество цена.

Коментар

Тоя 1.6 16V преполагам е същия като от Браво/Брава/Мареа. Много ми харесва показанието в колонката "Время разгона (0-100 км/ч)" Верно, грозно е, ама рацерите с Браво иноишес ще му гледат само задницата на Палио-то :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Моето скромно мнение а Палио, карам такава 1.2 вече 7 месеца... без никакви забележки... Само консумативи, а съм млад шофьор, т.е. се очаква да не успявам да пазя колата толкова много, но съм изключително доволен....
          вземете си сложете нови зимни гуми, че почнахте много да се хлъзгате май?? :P
          Fiat Palio Weekend 1.2 98г.

Коментар

bahricin написа:
            ами да да споделя малко ...направо съм пишман задето не си купих албеа или линеа вместо гранде пунтото...много се подценява турското производство на автомобили но реалното е че тъкмно турската работа е мнооого по стегната и на ниво пред италянската например...и аз съм в този сектор...не че имам много проблеми с грандето но (само ми смениха кормилното устройство с електроусилвателя само след 3 месеца и 5500 км пробег) и не съм сигурен занапред какво ще стане...та карах палио 1.2 16в точно 5 години и 1 ст не съм изхар4ил излишно...само консумативи...и понеже знаех доста за възможностите на палио и го карах на всякакъв терен без проблем... на риба на село ей така навсякъде но с грандето наистина се замислям вече...все нещо се закачва от долу...мога да кажа че палио е всъдеход ... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...863&highlight=
            Нямам нищо против турците, ама да твърдиш че турското производство било качествено е смешно.Впрочем на твое място и аз бих твърдял същото но реалноста е друга.Возил съм се на палио и е отвратително. При положение че брава/ мареа се намират на същите цени не виждам причина някой да си вземе тоя боклук.Това палио, заедно с чинкуеченто и старата панда са си някакви недоразумения.Не случайно в европа не са се наложили.Окачването незнам колко е здраво, но вижте цената на носач за палио и носач за брава.- на бравата е по евтин.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Колега, нищо лично и без да се обиждаш, но палио не се е наложило в Европа точно заради такива мозъци като теб - защо да не си взема браво/брава пред палиото, защото върви повече и т.н. За возията на палиото изобщо не съм съгласен, возил съм се и съм карал браво, също съм собственик и на Палио, е ще ме извиняваш, но возията на Палиото в пъти повече ми харесва! И не виждам защо сравняваш окачването на Палио с това на браво/брава, като има огромни разлики + това двете коли са в различен клас!И наричаш "недоразумение" модел, който има над 2 000 000 продажби...? A този "боклук"(тук се обиждам), бих го предпочел пред браво/брава(не споменавам мареа нарочно) според нуждите, за които ми трябва. Айде наблъскай в бравото си толкова багаж, колкото мога аз в палиото? Поздрави!
              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
                Колеги, нищо лично и без да се обиждаш, но палио не се е наложило в Европа точно заради такива мозъци като теб - защо да не си взема браво/брава пред палиото, защото върви повече и т.н. За возията на палиото изобщо не съм съгласен, возил съм се и съм карал браво, също съм собственик и на Палио, е ще ме извиняваш, но возията на Палиото в пъти повече ми харесва! И не виждам защо сравняваш окачването на Палио с това на браво/брава, като има огромни разлики + това двете коли са в различен клас!Поздрави!
                То нали знаеш наше грозно нема,на мен лично на вид ми е много ........ Едва ли зареди такива като нас не се е наложило.Нещо друго има за да не се наложи.

Коментар

За външен вид няма какво да споря, мен лично също Палио(хечбек) не ми харесва изобщо, виж Палио уикенд си ме по-радва особено муцуната му . Задницата единствено не ме кефи Още един плюс пред браво/брава/мареа бих сложил и височината на палиото!И за палиомразците - защо не погледнете palio weekend adventure :D :D

Видеорегистратори

Коментар

nai7 написа:
                    То нали знаеш наше грозно нема,на мен лично на вид ми е много ........ Едва ли зареди такива като нас не се е наложило.Нещо друго има за да не се наложи.
                    Всъщност защо смяташ, че не се е наложило? Правено е за страните от "третия" свят - високо и със здраво окачване (лоши пътища), евтино, непретенциозно, с евтина поддръжка. Изпълнило е предназначението си. Продадените няколко милиона бройки (2 милиона бяха продадени преди около година) го доказват.
                    infineon написа:
                    ...
                    Злобен и напълно неверен коментар за доброто, здраво палио.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Коментар

Това ми е мечтата

Видеорегистратори

Коментар

snake написа:
                          nai7 написа:
                          Всъщност защо смяташ, че не се е наложило? Правено е за страните от "третия" свят - високо и със здраво окачване (лоши пътища), евтино, непретенциозно, с евтина поддръжка. Изпълнило е предназначението си. Продадените няколко милиона бройки (2 милиона бяха продадени преди около година) го доказват.
                          infineon написа:
                          ...
                          Злобен и напълно неверен коментар за доброто, здраво палио.
                          2 милиона продадени бройки ама не в европа. Сигурно са в Бразилия тия бройки тъй че не е обективно мерило. Ако са имали достъп до мареа/ брава едва ли биха го купували. То като гледаме непретенциозна кола дай да си купим лади, зер и те са с здраво окачване и правени за третия свят.И не сравнявайте палиото с браво, а с мареа или брава. Бравото е ясно че не събира като него багаж, за бравата може и да поспорим.Толкова е отвратително шумно и скърцащо че не е истина.При положение че от към двигател е идентично с браво и брава, не виждам как ще е по бързо, нито обслужването на двигател ще е по евтино.Да беше ново да има някакъв смисъл да го взимаш че сигурно е било наполовина на цената на мареа, но при положение че са на еднакви цени почти.За брава/мареа е пълно с коли на части в форума, и по моргите, а за палиото избора е доста по ограничен. Това е доста важен фактор не го забравяйте.
                          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

dimaldim написа:
                            Това ми е мечтата
                            Хмм като гледам са го правили във час по трудово,дялано със теслата.И тези пластмаси отстрани напраоооо са супер,като на Лада Нива.Не благодаря.

Коментар

На кой му харесва, на кой не - въпрос на вкус, пичове. За мен например Стило е един от малкото модели на фиат, на които се кефя и по които се заглеждам. Други пък разправят, че им приличали на VW и смятат това за голям недостатък. Аз намирам например брава и мареа седан за скучни и безлични коли. Хайде сега да не коментираме на кой вкуса е правилен, защото е смешно. Колкото до шумното и некомфортно возене на този "боклук", не знам колегата на какво палио се е возил и колко пъти. Вероятно един път на някое уморено такси на 500 000+ километра. Аз си карах моето палио 2 години и като цяло бях доволен от количката - здраво, спретнато автомобилче, нещо като мини-джипче. За возията и друг път съм споменавал, че по нищо не отстъпва на тази на мареа, дори напротив - вози по-меко. Сега от 3 години е при мой роднина и той го експлоатира много сериозно по черни пътища, често дърпа и ремарке с него, натоварено до горе. За 5 години на това палио са сменени акумулатор, стоп и няколко дребни части за не повече от 100 лв. Аз смених шарнир след минаване през една изпъкнала шахта. Шарнир за 15 лв., а не носач. С това изобщо не искам да кажа, че палио е някаква класна кола. Няма как и да бъде, защото цената на ново палио е в диапазона 11 000-12 000 USD, в зависимост от екстрите и двигателя. Но пък е съвсем приличен автомобил. Изобщо не виждам едно пунто (а палиото си е почти пунто, ама малко по-практично от него) или брава с какво го превъзхождат.Сравнете пунто и палио хечбек, ами те са еднакви.
                              Прикачени файлове
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                                На кой му харесва, на кой не - въпрос на вкус, пичове. За мен например Стило е един от малкото модели на фиат, на които се кефя и по които се заглеждам. Други пък разправят, че им приличали на VW и смятат това за голям недостатък. Аз намирам например брава и мареа седан за скучни и безлични коли. Хайде сега да не коментираме на кой вкуса е правилен, защото е смешно. Колкото до шумното и некомфортно возене на този "боклук", не знам колегата на какво палио се е возил и колко пъти. Вероятно един път на някое уморено такси на 500 000+ километра. Аз си карах моето палио 2 години и като цяло бях доволен от количката - здраво, спретнато автомобилче, нещо като мини-джипче. За возията и друг път съм споменавал, че по нищо не отстъпва на тази на мареа, дори напротив - вози по-меко. Сега от 3 години е при мой роднина и той го експлоатира много сериозно по черни пътища, често дърпа и ремарке с него, натоварено до горе. За 5 години на това палио са сменени акумулатор, стоп и няколко дребни части за не повече от 100 лв. Аз смених шарнир след минаване през една изпъкнала шахта. Шарнир за 15 лв., а не носач. С това изобщо не искам да кажа, че палио е някаква класна кола. Няма как и да бъде, защото цената на ново палио е в диапазона 11 000-12 000 USD, в зависимост от екстрите и двигателя. Но пък е съвсем приличен автомобил. Изобщо не виждам едно пунто (а палиото си е почти пунто, ама малко по-практично от него) или брава с какво го превъзхождат.Сравнете пунто и палио хечбек, ами те са еднакви.
                                Стилото си е хубаво наистина, мислено е като е правено да е удобно и комфортно. каквото и да си говорим не може да ме убедите че палиото си струва.И не го харесвам не защото е грозно а защото е гадно направено.Ако избора е между лада голф3 ка тогава палиото си струва.Окачването било по здраво и по хубаво от на другите фиати- това звучи сякаш европейските зорлем ги правят да се чупят по често. Всичко си е много относително.
                                FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Working...
                                X