Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Фиат палио????
Collapse
X
-
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
-
Палиото е сравнтелно добър автомобил. Частите му са доста по евтини от аналогични на Браво, Брава и Марея. Доста се различава от пунто, много даже. Като го взаех му сложих метан. Изключително икономичен харчи 3,7 кг на 100 км. Без проблеми поддържа скорости от 130 км на магистралта с включен климатик (на метан). Перфектно съоношение качество цена.
Коментар
-
Моето скромно мнение а Палио, карам такава 1.2 вече 7 месеца... без никакви забележки... Само консумативи, а съм млад шофьор, т.е. се очаква да не успявам да пазя колата толкова много, но съм изключително доволен....вземете си сложете нови зимни гуми, че почнахте много да се хлъзгате май?? :P
Fiat Palio Weekend 1.2 98г.
Коментар
-
bahricin написа:ами да да споделя малко ...направо съм пишман задето не си купих албеа или линеа вместо гранде пунтото...много се подценява турското производство на автомобили но реалното е че тъкмно турската работа е мнооого по стегната и на ниво пред италянската например...и аз съм в този сектор...не че имам много проблеми с грандето но (само ми смениха кормилното устройство с електроусилвателя само след 3 месеца и 5500 км пробег) и не съм сигурен занапред какво ще стане...та карах палио 1.2 16в точно 5 години и 1 ст не съм изхар4ил излишно...само консумативи...и понеже знаех доста за възможностите на палио и го карах на всякакъв терен без проблем... на риба на село ей така навсякъде но с грандето наистина се замислям вече...все нещо се закачва от долу...мога да кажа че палио е всъдеход ...
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...863&highlight=
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Колега, нищо лично и без да се обиждаш, но палио не се е наложило в Европа точно заради такива мозъци като теб - защо да не си взема браво/брава пред палиото, защото върви повече и т.н. За возията на палиото изобщо не съм съгласен, возил съм се и съм карал браво, също съм собственик и на Палио, е ще ме извиняваш, но возията на Палиото в пъти повече ми харесва! И не виждам защо сравняваш окачването на Палио с това на браво/брава, като има огромни разлики + това двете коли са в различен клас!И наричаш "недоразумение" модел, който има над 2 000 000 продажби...? A този "боклук"(тук се обиждам), бих го предпочел пред браво/брава(не споменавам мареа нарочно) според нуждите, за които ми трябва. Айде наблъскай в бравото си толкова багаж, колкото мога аз в палиото?Поздрави!
Коментар
-
dimaldim написа:Колеги, нищо лично и без да се обиждаш, но палио не се е наложило в Европа точно заради такива мозъци като теб - защо да не си взема браво/брава пред палиото, защото върви повече и т.н. За возията на палиото изобщо не съм съгласен, возил съм се и съм карал браво, също съм собственик и на Палио, е ще ме извиняваш, но возията на Палиото в пъти повече ми харесва! И не виждам защо сравняваш окачването на Палио с това на браво/брава, като има огромни разлики + това двете коли са в различен клас!Поздрави!Едва ли зареди такива като нас не се е наложило.Нещо друго има за да не се наложи.
Коментар
-
За външен вид няма какво да споря, мен лично също Палио(хечбек) не ми харесва изобщо, виж Палио уикенд си ме по-радва особено муцуната му. Задницата единствено не ме кефи
Още един плюс пред браво/брава/мареа бих сложил и височината на палиото!И за палиомразците - защо не погледнете palio weekend adventure :D :D
Коментар
-
nai7 написа:То нали знаеш наше грозно нема,на мен лично на вид ми е много ........Едва ли зареди такива като нас не се е наложило.Нещо друго има за да не се наложи.
infineon написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
-
snake написа:nai7 написа:То нали знаеш наше грозно нема,на мен лично на вид ми е много ........Едва ли зареди такива като нас не се е наложило.Нещо друго има за да не се наложи.
infineon написа:...То като гледаме непретенциозна кола дай да си купим лади, зер и те са с здраво окачване и правени за третия свят.И не сравнявайте палиото с браво, а с мареа или брава. Бравото е ясно че не събира като него багаж, за бравата може и да поспорим.Толкова е отвратително шумно и скърцащо че не е истина.При положение че от към двигател е идентично с браво и брава, не виждам как ще е по бързо, нито обслужването на двигател ще е по евтино.Да беше ново да има някакъв смисъл да го взимаш че сигурно е било наполовина на цената на мареа, но при положение че са на еднакви цени почти.За брава/мареа е пълно с коли на части в форума, и по моргите, а за палиото избора е доста по ограничен. Това е доста важен фактор не го забравяйте.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
На кой му харесва, на кой не - въпрос на вкус, пичове. За мен например Стило е един от малкото модели на фиат, на които се кефя и по които се заглеждам. Други пък разправят, че им приличали на VW и смятат това за голям недостатък. Аз намирам например брава и мареа седан за скучни и безлични коли. Хайде сега да не коментираме на кой вкуса е правилен, защото е смешно. Колкото до шумното и некомфортно возене на този "боклук", не знам колегата на какво палио се е возил и колко пъти. Вероятно един път на някое уморено такси на 500 000+ километра. Аз си карах моето палио 2 години и като цяло бях доволен от количката - здраво, спретнато автомобилче, нещо като мини-джипче. За возията и друг път съм споменавал, че по нищо не отстъпва на тази на мареа, дори напротив - вози по-меко. Сега от 3 години е при мой роднина и той го експлоатира много сериозно по черни пътища, често дърпа и ремарке с него, натоварено до горе. За 5 години на това палио са сменени акумулатор, стоп и няколко дребни части за не повече от 100 лв. Аз смених шарнир след минаване през една изпъкнала шахта. Шарнир за 15 лв., а не носач. С това изобщо не искам да кажа, че палио е някаква класна кола. Няма как и да бъде, защото цената на ново палио е в диапазона 11 000-12 000 USD, в зависимост от екстрите и двигателя. Но пък е съвсем приличен автомобил. Изобщо не виждам едно пунто (а палиото си е почти пунто, ама малко по-практично от него) или брава с какво го превъзхождат.Сравнете пунто и палио хечбек, ами те са еднакви.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:На кой му харесва, на кой не - въпрос на вкус, пичове. За мен например Стило е един от малкото модели на фиат, на които се кефя и по които се заглеждам. Други пък разправят, че им приличали на VW и смятат това за голям недостатък. Аз намирам например брава и мареа седан за скучни и безлични коли. Хайде сега да не коментираме на кой вкуса е правилен, защото е смешно. Колкото до шумното и некомфортно возене на този "боклук", не знам колегата на какво палио се е возил и колко пъти. Вероятно един път на някое уморено такси на 500 000+ километра. Аз си карах моето палио 2 години и като цяло бях доволен от количката - здраво, спретнато автомобилче, нещо като мини-джипче. За возията и друг път съм споменавал, че по нищо не отстъпва на тази на мареа, дори напротив - вози по-меко. Сега от 3 години е при мой роднина и той го експлоатира много сериозно по черни пътища, често дърпа и ремарке с него, натоварено до горе. За 5 години на това палио са сменени акумулатор, стоп и няколко дребни части за не повече от 100 лв. Аз смених шарнир след минаване през една изпъкнала шахта. Шарнир за 15 лв., а не носач. С това изобщо не искам да кажа, че палио е някаква класна кола. Няма как и да бъде, защото цената на ново палио е в диапазона 11 000-12 000 USD, в зависимост от екстрите и двигателя. Но пък е съвсем приличен автомобил. Изобщо не виждам едно пунто (а палиото си е почти пунто, ама малко по-практично от него) или брава с какво го превъзхождат.Сравнете пунто и палио хечбек, ами те са еднакви.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар