ЗДРАВЕИТЕ . ИМАМ ФИАТ ПАЛИО 1.2 БЕНЗИН 2001Г. КОГАТО ГО ЗАПАЛИХ СУТРИНТА РАБОТЕШЕ НА 2 ЦИЛИНДЪРА НЕ ИДВА ТОК В ЕДНАТА БУБИНА .ПРОВЕРИХ БУБИНАТА ТЯ Е ЗДРАВА .АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ СЪС МНЕНИЕ ИЛИ Е ИМАЛ СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ НЕКА ПИШЕ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ С ФИАТ ПАЛИО
Collapse
X
-
u_bo
Re: ПРОБЛЕМ С ФИАТ ПАЛИО
nasko2175 написа:ЗДРАВЕИТЕ . ИМАМ ФИАТ ПАЛИО 1.2 БЕНЗИН 2001Г. КОГАТО ГО ЗАПАЛИХ СУТРИНТА РАБОТЕШЕ НА 2 ЦИЛИНДЪРА НЕ ИДВА ТОК В ЕДНАТА БУБИНА .ПРОВЕРИХ БУБИНАТА ТЯ Е ЗДРАВА .АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ СЪС МНЕНИЕ ИЛИ Е ИМАЛ СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ НЕКА ПИШЕ.
-
к
не бързаи да вземаш нищо без даявидят в сервиз.ако купуваш компютър трябва да е с ключа и боди компютъра притеб няма код централа.това значи ключ компютър и бошоно табло да са от една и съща кола.преди като работих в фиат имаше един човек които ги носеше от италия чисто нови но не му знам кординатите.даваше ги по 500лв.а ния ги продавахме по 700лв.тел.0897943620
Коментар
-
к
изглежда човека ги намираше контра банда от някаде и никои му нямаше кординатите минаваше през сервиза оставаше два по500лв. ние ги продавахме по 700лв бр..но за 1 година всички се мохнахме от този сервиз.незнам да ли човека ходи още там.сервиза е динекспрес в пловдив питаи дали могат дати намерят.тел.0897943620
Коментар
-
u_bo
nasko2175 написа:КАЗАХА МИ ЧЕ МОЖЕ ДА Е ОТ КОМПЮТЪРА АКА НЯКОИ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ НЕКА КАЖЕ
Коментар
-
По принцип при този тип работа се подава искра едновременно на два от цилиндрите, ако някъде по някаква причина имаме късо след изхода на високата страна нали се сещаш, че няма да има искра и на двата цилиндъра. Изключи кабелите на двата проблемни цилиндъра от свещите и виж дали на тях имаш искра. Кабелите ги отдалечи от двигателя за да не дават самите те някъде късо ако са наранени. Виждал съм ударена свещ от нагар и тя прави късо и натам го написах по напред.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар