Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на семеринг ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на семеринг ?!

Събира ми се много масло и явно е от семеринга на коляновия вал Маслото се стича почти до ангренажния ремък и смятам да оправя проблема. Някой може ли да ми каже какви пари ще ми са необходими за решението на проблема и може ли да е от друго нещо
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Re: Смяна на семеринг ?!

staik написа:
    Събира ми се много масло и явно е от семеринга на коляновия вал Маслото се стича почти до ангренажния ремък и смятам да оправя проблема. Някой може ли да ми каже какви пари ще ми са необходими за решението на проблема и може ли да е от друго нещо
    Сменяй бързо да не стане фал.Семеринга е евтин.На мен на скоростите ми се скъса и изтече маслото,следователно строших кутията

Got nos?

Коментар

Re: Смяна на семеринг ?!

staik написа:
      Виж къв е проблема...по скоро...ще ти земат колкото смяна на ангренаж защото процедурата е същата-около 60 кинта,семеринга е 10-тина лева.
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

От мен само един съвет - настоявай семеринга да е марка Corteco.

Коментар

Мерси много колеги Ще ида тези дни на сервиз (надявам се да не нацеля някой "МАЙСТОР" ) и ще споделя как е минало ПС: А и аз си мислих, че не е много сериозна работата , но явно може да стане както е станало при sUkI.
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Working...
          X