Здравейте колеги,реших, да направя преглед на ходовата част, за да видя пораженията в следствие на зимните софийски и не само пътища. Отидох в един сервиз, вдигнаха колата, прегледаха я и се оказа, че по ходовата част всичко е наред. Казаха ми, обаче че кормилната ми рейка е за смяна, от което и аз се опасявах тъй като потропваше при дупки, а при въртене на място леко скърцаше. Та проверих във форума постнатите теми по случая (проблеми с кормилна рейка), обадих се и в няколко магазина, цената в T & N е 129 лв., а в Евро 07 е 110,80 лв.(механична рейка). Реших да я взема и се нуждая от сервиз където ще ми я сменят, а ма не да си оставят ръцете и съответно да е на поносима цена. Моля някой е сменял рейка и е доволен, да ми препоръча сервиз в който да я сменя. Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кормилна рейка...
Collapse
X
-
Мога да ти препоръчам сервиза, където аз си сменях рейката. Това упражнение миналата година там го правих два пъти. Седмица след като смених първата ме удариха странично и хайде отново. Момчетата, които работят там са много отзивчиви и най-важното, разбират си от работата. За всичко по ходовата част към тях се обръщам. Рейка + смяна тогава ми излезе около 170 лева. Намират се в Стрелбище. Ако решиш, пиши да ти дам адреса.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
-
dannybo написа:Мога да ти препоръчам сервиза, където аз си сменях рейката. Това упражнение миналата година там го правих два пъти. Седмица след като смених първата ме удариха странично и хайде отново. Момчетата, които работят там са много отзивчиви и най-важното, разбират си от работата. За всичко по ходовата част към тях се обръщам. Рейка + смяна тогава ми излезе около 170 лева. Намират се в Стрелбище. Ако решиш, пиши да ти дам адреса.Фиат Типо 1.4 DGT, карбуратор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар