Някои можели да ми каже нешто за климатроника на ТЕМПРА не мога да го настроя да отпотява стаклата през зимата Yellow_Flash_Colorz_PDT_25
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатроник на ТЕМПРА
Collapse
X
-
първо виж да не си натиснал копчето за циркулация само на вътрешния въздух. трябва да вкарва отвън. в автоматичен режим при включване няколко минути духа струята в стъклата и след това я насочва почти цялата в краката, за това трябва ръчно пак да се прехвърли към предното и страничните стъкло. дори е програмирано при насочване към стъклата автомотично да увеличава скоростта на вентилатора за по-бързо обдухване.TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046
-
Искам също да попитам вчера както си карах изведнаж темперетурата на двигателя показа на таблото 120 градуса веднага спрях и угасих двг. след което веднага дадох на контак и на таблото показваше 90 градуса отидох в един сервиз и от там ми казаха че най вероятно е датчика за темперетура на двг.днеска го смених и пак същото.Та въпроса ми е възможно ли е да от електрониката на таблот Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
Коментар
-
Ако мога и аз да запитам:На моята Brava има 2 врътки,едната започва от LO...18...22........до HI. Другата е за вентилатора 0...AUTO....1..2..3..4 Има и две копчета, едното е за клапата за въздух в купето.а другото е за климатика(или климатроника)Та въпроса е климатик ли имам или климатроник и трябва ли да е вкл.копчето на климатика(-то е нещо межу снежинка и слънце)постоянно или въобщте кога се включва? PS:извинявам се за тъпия въпросBrava JTD ELX
105 к.с.99"
Коментар
-
Виж, дано не те объркам, че отскоро съм с кола с климатроник, но по пътя на логиката ще се включи компресора като дадеш на ’’Ауто’’ защото зададената ти температура е по-ниска от тази на въздуха,т.е. ако вкарва само в-х,той няма да е примерно 20 градуса,защото вънка е 25. Той затова е автоматичен режим, трябва да духа яко до достигане зададената температура и после да намалее. Не съм го пробвал при мен, вънка си е достатъчно студено. А за оборотите, като се включи компресора могат да се променят но веднага след това да се възстановят,ако ’’играят’’ не е нормално. Ама в това време компресора не може да ти се вкл. при режим ’’ауто’’. Все пак някой, който по-отдавна има такава кола да каже така ли е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар