колеги знам че е писано по тая тема вече, но ми се ще и аз да попитам за да се подсигоря. тече ми масло от скоростната кутия и по точно от лявата полуоска. въпроса ми е какво има там да за смяна освен маншона и ако някой ги е сменял тия части да каже горе долу какви пари му е излязло?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тече масло
Collapse
X
-
Колегата Цецо1 e написал много точно! Маншоните са около 3 лв със скоби. Лагерчетата са до 20 лв. (за типо ми предлагаха за 18 лв.).За съжаление се източва и маслото от скоростната кутия!! После или ново или старото, но ако не си го сменял е хубаво да налееш ново!Тутела 1 литър е около 10-12 лв. Ще са ти нужни 2 литра!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Тутела 1 литър е около 10-12 лв. Ще са ти нужни 2 литра!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Executer написа:Тутела 1 литър е около 10-12 лв. Ще са ти нужни 2 литра!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар