Извинявам се за известното си отсъствие от форума, но си имах малко проблеми. Ето ви снимка как са разположени при мен и това е ПРАВИЛНОТО разположение. На въздуховода се слагат на отблъскване със страна СЕВЕР навътре. На гориво провода се слагат на ръб през 3 см разстояние. След като ги снимах днеска видях, че единия беше изпаднал и разходът тия дни пак ми беше 10... Относно колата на майка ми разходът падна само с литър градско с/у влошаване работата на мотора. Колкото до свещите й, ще кажа по-късно дали са изчистени или не. Ако не, значи това е абсолютна глупост или поне при нея няма ефект. Също така забелязах, че силата на магнитите отслабва лека по лека. Този, който ми е най-близо до мотора най-слабо привлича...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магнитно зареждане?!?
Collapse
X
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Колега, тази конфигурация на бензина спъна и мойта кола. Затова изпробвах другата, която съм показал някъде по-горе. Тези магнити от Прамиз са до 80градуса. Много близо до мотора може и да се прецакват.Е аз за сега не мога да си направя генерален извод дали действат.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
На въздуха трябва да са на отблъскване със страна север към тръбата. Това за термо-шлауха е доста идейно, не се бях сещал.www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
За мен има само полза, макар и явно да се вижда, че влошава работата на някои бензинови двигатели. Колкото до свещите на реното действително ги изчиства - бяха черни преди да сложа магнитите ( вадих ги, защото мерих компресия ), а сега се керемидени на цвят, което до колкото знам е правилния цвят. Мисля си дали да не направим една таблица и там да пишем кое е потвърдено и кое е мит. Явно за сега изчистването на свещите се потвърждава, а разходът все още е мит. Искам някой друг с бензинов двигател да ги свали и да каже и при него ли са се изчистили...www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
crush написа:Искам някой друг с бензинов двигател да ги свали и да каже и при него ли са се изчистили...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Хаха, едва ли... Виж сега, за 5ти път казвам, че правя експирименти, защото не знам от тях ли е, не е ли... Казвам резултатите от опитите си и споделям, айде стига ме нападахте, че се опитвам да ви внушавам нещо, за какво ми е?П.П. Преди 3 седмици сложих и на една 124-ка 2.0Е двигател с газова уредба... Собственикът казва, че няма ама никаква разлика нито в разход, нито във влошаване или подобряване работата на мотора.www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
След малко започвам! Сдобих се с куп малки магнитни топчета от колегата Марто Модев, той твърди че стават за 1.9 JTD, увиват се около дебитомера, повишават мощността и намаляват разхода на гориво, масло, течност за чистачки и други. Даже видях в интернет, че всъщност това са нано-магнити, макар че ми изглеждат с хипер-размери.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар