Здравейте колеги,искам да питам дали има смисал да си купия Брава само с един син ключ-без червенключ и KEY CARD?От много голямо значение ли е?Бравата е 1.6 16V и според продавача е 2001 на стъклата пише 1999 но цената е 5200лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Червен ключ за Брава
Collapse
X
-
Колега, по въпроса за ключа погледни тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewforum.php?f=27Лично според мен не е проблем да вземеш колата дори с един син ключ. Може да ти се нарави дупликат. А за мастер ключ... май никой още ме е ревнал, че има нужда.Отностно цената... ако е без мито, ОК. Иначе е бзумно ниска. След, като на всички стякла пише 1999 значи е произведена тогава, или в най-добрия случай началото на 2000. Погледни коланите долу имат нещо, като етикет, там пише и годината на производство.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
А също и ако вкараш VIN кода тук http://www.fiat-bg.org:7080/navi?KEY=STARTUP.... ще ти изпише годината и месеца на производство.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
viperecords
.
Абе братле взимай я кво се чуудиш и аз моята я взех с един ключ и си направих едно дубликатче и всичко е окпроблем можеш да имаш само ако при свален акумулатор се опиташ да запалиш ама ти няма да прайш такива работи нали Успех
Коментар
-
gdd55
Аз чух едни слухове че ако няма6 4ервения ключ с кода не можеш да направиш добликатен ключ.Защото за да се направи нов ключ трябвало да се влезе в сервизнот менюс кармъза ключа де се постави новият ключ да се вкара паролата и да може самия компютър да си запише ключа доколко е вярно незнам
Коментар
-
gdd55 написа:Аз чух едни слухове че ако няма6 4ервения ключ с кода не можеш да направиш добликатен ключ.Защото за да се направи нов ключ трябвало да се влезе в сервизнот менюс кармъза ключа де се постави новият ключ да се вкара паролата и да може самия компютър да си запише ключа доколко е вярно незнамFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Червен ключ
Аз пък имам само червен ключ, но досега от 4 месеца не съм имал проблем с паленето. Имам само проблем в това че при подаването на контакт не свети на таблото ключа. Не знам дали това означава някакъв проблем, иначе инжектора първоначално свети 4-5 секунди и угасва. Да чукна на дърво засега.
Коментар
-
gdd55
Re: Червен ключ
bostan написа:Аз пък имам само червен ключ, но досега от 4 месеца не съм имал проблем с паленето. Имам само проблем в това че при подаването на контакт не свети на таблото ключа. Не знам дали това означава някакъв проблем, иначе инжектора първоначално свети 4-5 секунди и угасва. Да чукна на дърво засега.
Коментар
-
Re: Червен ключ
bostan написа:Аз пък имам само червен ключ, но досега от 4 месеца не съм имал проблем с паленето. Имам само проблем в това че при подаването на контакт не свети на таблото ключа. Не знам дали това означава някакъв проблем, иначе инжектора първоначално свети 4-5 секунди и угасва. Да чукна на дърво засега.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар