Здрвейте, пускам една тема по идея на алфа форума, надявам се да не се повтарям. Нека всеки да напише ремонтите, които е правил, включвайки и цени, за да може все още незаразените с "Фиат" мозъци да се ориентират правилноСмяна на термостат 80 леваСмяна на ремъци, масла, ролки, филтри 550 левасмяна на съединител + радиаторче за парно 300 лева.Ами май е това, за което се сещам.Колата е Фиат Браво 1,6 97- ма година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цени на части и ремонти за Фиат
Collapse
X
-
Ние в дизеловата част си имаме такава тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20039Иначе идеята е добра, но тръгна ли да изброявам всичко цял ден няма да ми стигне....всичко го има в подписа миEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
-
Темата е чудесна,даже според мен ако стане "важна" ще бъде доста интересна.Ангренажен ремък + ролка 70лв,труд 50лвКранче парно 17лв,труд 0лв (аз бях майстора)Масло 15w40-38лвВъздушен филтър 8лвМаслен филтър около 6лв бешеГоривен филтър 12 лвТруд 40лвПредни носачи 2бр. Ocap по 75лв=150лв,труд 0лв,реглаж 30лвЗадни амортесиори 2бр Dempo двойнодеистващи по 35лв=70лв.Труд 0 лвЛамбда сонда 180лв. (гореше ми 16.5/100 граядско заради старата неработеща)Биалетки 2бр по 6лв=12лв. Труд 0лвДистрибуторна капачка+палец 50лв с труда.Кабели+свещи бош 120лв труд 0Предни спирачни маркучета 2бр по 9лв=18лв. Труд 0лв.Ами това са основните неща които се сещам,но има и други.Това е сменено за 3 години откакто я имам.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Pecho написа:Не виждам смисъл от съществуването на тази тема в този вид - припокрива се със съществуваща. Евентуално би била полезна, ако стане само за бензиновите фиати (по аналогия с тази за дизеловите) и съответно отиде в раздел Бензинови двигатели.
Коментар
-
ето я - преместена е в Консумативи... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=7799Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар