Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Твърд съединител след смяна на жило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Твърд съединител след смяна на жило

Жилото на съединителя се скъса и след подмяна с ново(уж по каталог)се втвърди педала.според предишния собственик съединителя е сменен 4-5000 км. преди да купя колата,което означава ,че е на около 20 000 км.според вас в жилото ли е проблема или съединителя си е отишъл.колата е Мареа 1,6 16V

Възможно е проблем по съединителя да предизвика скъсването на старото,или след смяната нещо да не е направено както трябва,ако ти се занимава откачи жилото от страната на скоростите и виж дали се движи свободно.

Коментар

съединителя до последно беше мек.след смяна при един майстор ходих при други двама ,те също на успяха да направят с-ля .а жилото се движи свободно.мисля да взема жило от някоя автоморга ,но пък да е истинско,и ако пак проблема си остане ще сменям дискове

Коментар

Не бързай със смяната на съединител, защото доста вече станахме хората, които излишно се набутахме с тази трудна и скъпа смяна, заради жило-менте. Пробвай първо с регулиране на жилото, а и изчакай малко да се нормализират температурите и да захладнее. Напълно е възможно тогава педалът да омекне.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Имах абсол’тно същия проблем - скъсах жило на съединителя. Смених го с ново жило и педала се удърви много яко. Уловката е, че лично съм си сменял съединителя преди това, т.е. не ставаше въпрос за съединител. След има няма 30 км след смяната на жилото се скъса пак и какво да видя - майсторът който ми е сменял жилото въобще не отчел, че жилото което слага е 2 пъти по - дълго от старото. Успял да го набута и затворил колата. Сложих по -късата модификация и вече година и половина педала си ми е мек и не се е късало. Аз карам 1.6 Браво мисля че точно за него има две разновидности - къса и дълга. Трябва да си сигурено кое ти трябва на теб и какво са ти сложили. Поздрави
          Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Working...
          X