Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

може ли съвет за скорости на браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

може ли съвет за скорости на браво

Дайте ми съвет.Карах си колата по магистралата на 5-та и изведнъж изключи.Вкарвам я пак подавам гас и пак изключва.Както и да е прибрах се на 4-та.На следващия ден я изкарвам пак да отида на работа и както си карам и изведнъж вече нямах никакви скорости освен 3-та.Въпроса ми е от какво може да е проблема.Дали от самите скорости или някакви щанги нещо.Сега само 3-та работи и съм го паркирал пред блока и незнам какво да го правя.
    FIAT Bravo 1,9 TD FIAT Tempra 1,9 TDS

Вчера реших същия проблем.При тези симптоми за 5-та скорост при мен се оказаха износени/заоблени/ шлицевите канали в отвора на на главината на синхронизатора а също и в края на първичния вал и изпаднали ролки/"кученцата"/ заедно с пружинките.Има ги на магазина но със заявка от Италия за около 15 дни-190 лв.Монтьора намери от стара скоростна кутия/за бензинка макар/ и си стана нормално.Колега пиши какво е развитието при теб.Успех.
    BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

Възможно е 5-та да се е разпаднала,лесно се виждя тя,без да се свалят скоростите,вероятно е като се е разпаднала някой части да пречат на вилките на се мърдат на пред на зад.

Коментар

Working...
      X