колеги гледам има сега една тема, едно стило на части и се чудя дали мога да си сложа волана му на бравока си. и по интересното е контрола за CD-то дали ще може да се върже, да бачка. Ако има значение модела на моето CD го има в гаража.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможно ли е? - Волан от Стило - на Браво
Collapse
X
-
Ами хайде да ти отговоря, колкото да не си пишеш сам в темата! Според мен (без да съм пробвал) вероятността да стане е доста малка. Подозирам например, че управлението на аудио уредбата е съвсем различно. Тя цялата електроинсталация впрочем е различна като концепция - при Стилото е базирана на т.нар. CAN шина (Controller Area Network). Е, ако се използват само копчетата и напълно се преработи, може и да стане.Ама моето мнение е, че не си заслужава усилията - намирам волана на Браво/Брава много удобен (като форма даже ми харесва повече от този на Стилото).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Re: Възможно ли е? - Волан от Стило - на Браво
reter написа:колеги гледам има сега една тема, едно стило на части и се чудя дали мога да си сложа волана му на бравока си. и по интересното е контрола за CD-то дали ще може да се върже, да бачка. Ако има значение модела на моето CD го има в гаража.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
reter написа:С твоя пайнер ще стане лиAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
reter написа:С твоя пайнер ще стане лиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
reter написа:и аз си имам бре..Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
За удобство си е най-добре мулти/волана, иначе мисля че отделно дистанционно за волан LG нямаха.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:За удобство си е най-добре мулти/волана, иначе мисля че отделно дистанционно за волан LG нямаха.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:batproho написа:За удобство си е най-добре мулти/волана, иначе мисля че отделно дистанционно за волан LG нямаха.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:Princo написа:batproho написа:За удобство си е най-добре мулти/волана, иначе мисля че отделно дистанционно за волан LG нямаха.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар