Въпросът ми е до колко са съвместими салоните на колите? Понеже ми попадна салон от типо на много добра цена и ми е интересно ще пасне ли на темпрата задната седалка и корите (предните са ясни).Предварително благодаря на отзовалите се :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свместимост между типо и темпра?
Collapse
X
-
Колега имай предвид, че корите на вратите пасват без проблем, но дръжките са различни. Ако ти го дават заедно с дръжките вземай. Колега от форума предлагаше супер салон от ТИПО на много тънка цена и аз пробвах да направя тази врътка на мойта Темпра, но се отказах само заради това.TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
-
има разлика в седалките , и отпред и отзад.на темпрата за мен лично са по-удобни. а и на типо съм се качвал(някой да не си помисли че не съм) .за седалката пак да кажа.до Поморие това лято ходих с темпрата , вече на влизане в Бургас почнах да се схващам малко от стоене в седнало положение.а служебната кола пасат 3-ка, там е мъка.изобщо не ми харесва как седи човек на нея.....не ме питайте от Търново до Монтана как съм карал пасата.а по темата, колега пускай снимки да видим как е станало(ако си ги купил вече.....)Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар