Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цената на консумативите + труда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цената на консумативите + труда

Здравейте,става въпрос за фиат браво тд 100Интересува ме колко струва смяната на всичките ролки и ремъци ,също и накладки предни Общо горе-долу

Re: Цената на консумативите + труда

miss211 написа:
    Здравейте,става въпрос за фиат браво тд 100Интересува ме колко струва смяната на всичките ролки и ремъци ,също и накладки предни Общо горе-долу
    Доста разтегливо понятие, зависи и какви марки части ще предпочетеш да сложиш, от къде ще Ги закупиш и съответно в какъв сервиз ще Ги поставиш.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      miss211 написа:
      Доста разтегливо понятие, зависи и какви марки части ще предпочетеш да сложиш, от къде ще Ги закупиш и съответно в какъв сервиз ще Ги поставиш.
      ми средна работа))

Коментар

хората цял раздел "Дизели" са направили за целта...и първата тема най-отгоре е http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20039ама то не става само с ядене...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

miss211 написа:
          Здравей колега! Ангренажния ремък с 2-те ролки е около 195 лева (ремък Дайко и оригинални ролки). Външния ремък заедно с обтяжния механизъм и паразитната ролка още около 145 лева (ремък и ролко Дайко) и зависи дали имаш климатик или не. А накладките около 40 лева грубо. Всичко около 380лв- само частите. Трудът варира от около 100 до 180 лева- зависи от сервиза. Ако имаш нужда от повече информация пиши на лично или се обади на тел. 0885 919 633
          ex. Fiat Marea 1.6 16V
          ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
          Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Working...
          X