,Значи става въпрос за конзолата между двете седалки искам да сложа от мареа с подлакътник, ако някои вече е правил трансплантацията да го помоля да каже как става рових се из форума нищо не можах до открия,благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
подмяна на средната конзола на браво от мареа
Collapse
X
-
Колега,смяната отнема не повече от час-два.Барчето е хванато с 3 или 4 видии и две щипки,които са под таблото.Видиите се отвиват лесно,внимавай със щипките.Натискат се леко навътре и след това се освобождават.Сваля се за 15-20 минути,малко е неудобно при ваденето на ръчната,трябва да е дръпната докрай.Монтажа на новото ми отне около час,защото се колебаех дали да слагам въздуховодите или не. Плюсовете на барчето от Мареа са: подлакътник,при отварянето на който имаш кутия за джунджурийки + страничен джоб от страната на пасажера за пътни карти или документи.Минусите при мен са два.Първо,при мареата след сваляне на барчето се оказа че отдолу има въздуховоди,които насочват въздуха от парното(климатика) към задната седалка, както и такива,които насочват струя въздух под предните седалки към краката на седящите отзад.При мареата има въздуховоди под мокета на предните седалки.След побългаряване е възможно да се направи въздуховодите да пренасят въздух до задната седалка,но не и до краката на седящите отзад.Втгорият проблем при мен се оказа "застопоряване" на барчето отзад,където е пепелника на Бравата.При Мареата има планка,за която се монтира нещо като стойка(пластмасова) и за нея се захваща барчето.За момента съм със свински опашки,вързани за релсите на седалките, но имам намерение да го оправя,като направя планка,подобна на тази в Мареата.Въпреки всичко си заслужава ...
-
Очакваме снимки на процеса на работа, стъпка по стъпка, както и на резултата.Колкото повече, толкова по добре.Аз бих ти помогнал в оформянето на едно ръководство, което администраторския и модераторски екипи предполагам ще побликуват тук, на предназначеното за това място.Предварителни благодарности от всички и успех..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
да и аз я взех за 50 лв. цялата конзола с ел.управлението за огледалата и въздухоотводите,колега Malone съгласен съм с теб мисля че ще е полезно за всеки които се реши да си го направи,с нетърпение чакам да пристигне сутринта и се захващам,дори вече свалих моята конзола,ще приложа и снимков материал
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар