Здравейте.Навил съм се на бензиново Стило.Дилемата ми е 1.6 или 1.8.Кой е по добрия и надежден мотор.Благодаря предварително Нужна е поправка на заглавието.Така темата не е според правилата и гледа към коша."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет
Collapse
X
-
Все пак на Бензин ли ще се кара или нещо алтернативно Газ, Метан?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
alex_sn1 написа:Аз съм за 1.8 . Мареата ми е 1.6,ама й е малко това моторче. А в разхода на гориво мисля ,че няма да има голяма разлика.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Вижда му се малък мотора понеже сме се разглезили с тези 100+ к.с. е Аз не съм в това число , а какво да кажат собствениците на вездесъщите Фолкс Вагени с тези удушени от към к.с. мотори а?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да ,действително ми е тромав мотора. При ускорение от 0 е много ’’куцо’’. Действително след като включа 3 , 4 скорост и усещам да си дърпа хубаво колата. Та за това мисълта ми е ,че 1.8 би бил още по-динамичен. А колегите с пасатите не ги коментираме...нека си мислят ,че карат автомобили... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар