Здравейте.Навил съм се на бензиново Стило.Дилемата ми е 1.6 или 1.8.Кой е по добрия и надежден мотор.Благодаря предварително Нужна е поправка на заглавието.Така темата не е според правилата и гледа към коша."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Аз съм за 1.8 . Мареата ми е 1.6,ама й е малко това моторче. А в разхода на гориво мисля ,че няма да има голяма разлика.
Защо бе колега , да не би да е 90к.с. това моторче за да и е малко. Съдя по колегите с ФВ Пасат 1.8 90к.с. 120кг. по тежък от Мареа Уикенд и никой не се оплаква , а ние тук с 103к.с. и по-леки сме ревнали че бил малък този мотор. Качи се на цитирания от мен параход и пробвай как върви и как му се радва собственика , после се качи на Мареа-та и никога няма да кажеш подобно нещо че мотора бил малък
Вижда му се малък мотора понеже сме се разглезили с тези 100+ к.с. е Аз не съм в това число , а какво да кажат собствениците на вездесъщите Фолкс Вагени с тези удушени от към к.с. мотори а?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Да ,действително ми е тромав мотора. При ускорение от 0 е много ’’куцо’’. Действително след като включа 3 , 4 скорост и усещам да си дърпа хубаво колата. Та за това мисълта ми е ,че 1.8 би бил още по-динамичен. А колегите с пасатите не ги коментираме...нека си мислят ,че карат автомобили... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар