Баце застрахователите трябва да ти покрият доста добра сума. При мене почти същия удар и пак колата си е в движение и сичко си е ок /пунтото от подписа/ от гражданска ми изплатиха много приятна сума.
Да приключим темата за цената... Колега от форума ще ми го даде за 30 кинта.
Току що говорих с един тенекеджия, всичко (смяна + 6оядисване) ще е около 250лв.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Да приключим темата за цената... Колега от форума ще ми го даде за 30 кинта.
Току що говорих с един тенекеджия, всичко (смяна + 6оядисване) ще е около 250лв.
Колега, дай моля те някакви координати на сервиза на този тенекиджия, защото на мен вчера един миказа да си приготва поне 500лв., а уж приятел ме прати от негово име...
УАУ... Наистина си е добра сумата. Аз мжду 5-10 септември трябва да си взема парите от БулИнс и ще видя колко ще е, определено бих се радвал ако и на мен ми дадат подобна.
Бул Инс по принцип не дават добри пари По-важното е в коя компания е човека, който те е ударил, защото Бул Инс ще си вземат парите от него, чрез регрес.Ако застрахователя на виновния водач е читав можеш да се надяваш на добри пари...ще кажеш като ги вземеш Един съвет: Не гледай да намериш най-евтината оферта за работа, а най-сериозната! Важното е майстора да знае какво прави и да има опит. Ако се направи некачествено след година пак ще търсиш майстор и евтиното ще излезе скъпо! Имай предвид, че САМО труда за боядисването на самия елемент с материалите е 150 лв. Говорим за качество.Освен че трябва да е здраво е хубаво след ремонта да не личи че колата е удряна
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар