Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Страничен удар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Страничен удар

Здравейте колеги, не знам дали това е точното място на темата и се извинявам ако не е.Та, да минем към въпроса: Колата ми е Фиат Браво 1,6 - 16V. Блъснаха ме отдясно в задния панел и е меко казано сгънат и мисля, че няма да може да се изчука. Въпросът е дали някой е ремонтирал този панел и горе-долу колко му е излязло. Може ли да се намери някъде по моргите или трябва да се купува нов и изобщо как се процедира в тази ситуация?Благодаря предварително на всички които дадат някакво Инфо.
    Прикачени файлове

Кое наричаш "заден панел".Не беше лошо снимка да видим, ще е по лесен отговора.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Имах предвид задния калник, но той нали е цял панел. Качих и снимка вече.

Коментар

Ще се наложи да режеж от друг автомобил този елемент и после заваряване китосване подготовка за боядисване и боядисване.Задно дясно колело понесло ли е малко от удара?АКо е по-добре мини стенд на заден и преден мост да няма нещо криво.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

джантата е леко жулната, ще мина да погледнат, надявам се да няма нищо, защото джантата не е наранена, но знае ли се... Колата си е в движение и я покарах известно количество километри, не усетих да има някъв проблем, но със сигурност ще отида да я погледнат...

Коментар

Като гледам имаш каско,те би трябвало да типлатят щетите.Както каза колега режеш,заварваш,китосваш и т.н.т. П.С. Вратата жулната ли е ??
            Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

Относно каското - Да, ще ми изплатят някви пари, колко точно ще разбера като отида след 2 седмици да си ги взема. щетите са само и единствено на панела. Вратата е със съвсем лека драскотина на лайсната,но не е кривната никъде, а бронята не е засегната грам. Въпроса е от къде да го намеря този панел, защото нов струва 300 кинта, а със сигурност застрахователите няма да ми платят толкова, че да успея да си покрия целия ремонт или поне аз така мисля.

Коментар

Във форума има доста Браво-та които се продават на части.Аз лично моето купе направо го дадох на едни цигани, иначе без пари щях да ти го дам. Аз лично повече от 50лв. за това няма да дам, камо ли 300.Виж Zing:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=40970
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Именно, на мен също не ми се дават 300лв. за тази тенекия. Ще изчакам да ми платят застрахователите, че тамън се върнах от море и нямам една стотинка и почвам да звъня на всички, които продават Браво-та на части да ги питам дали са съгласни да мина да си резна един панел. А ако някой, който чете тази тема и има браво за части, и е съгласен - направо да си казва цената

Коментар

Съжалявам за случката!В една тема на колегата BO бях му препоръчал сервизът, в който работи брат ми, изчукаха му колата и му я бодисаха, той остана доволен. Сервизът е в Овча купел. Ако искаш се свържи с BO за да ти даде по-конкретно инфо!

Коментар

Раздела "Продавам авточасти" е задръстен от теми за продажби на Браво все някой ще ти отреже тази част.Така или иначе всички купета опоскани заминават на вторични суровини срещу сумата от 40-50 лв.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ей там е много кофти да те ударят, не е врата да го смениш. А заваряването не е работа. Повечето бравоци само като ги чукнат от пред отиват на части, може да вземеш някое читаво купе за не много пари, горе писаха колко им дават за скрап, и да му прехвърлиш твоите карантии.
                        1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
                          Ей там е много кофти да те ударят, не е врата да го смениш. А заваряването не е работа. Повечето бравоци само като ги чукнат от пред отиват на части, може да вземеш някое читаво купе за не много пари, горе писаха колко им дават за скрап, и да му прехвърлиш твоите карантии.
                          Според мен хич не е проблем да се смени.Те тези части нови ги продават.Сеедно сменяш калник на форд, и те са заварени Ако е само панела една боя 100лв +смяната на самия панел прюс панела, ремонта ще му струва нещо от рода на 250-300лв общо.
                          _/''''''''''''''''''''''''\_
                          //---------------\\
                          [( )== //// ==( )]
                          |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Задължително ще трябва да сменяш калника ама най-добре си закарай колата на тенекеджия
                            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

MorningEnergy написа:
                              Tempras написа:
                              Според мен хич не е проблем да се смени.Те тези части нови ги продават.Сеедно сменяш калник на форд, и те са заварени Ако е само панела една боя 100лв +смяната на самия панел прюс панела, ремонта ще му струва нещо от рода на 250-300лв общо.
                              Чак толкова занимавка да се прехвърля всичко заради един панел мисля че не си заслужава. Въпросът е да не купувам нов, защото новия струва 290лв http://autopartsbulgaria.com/index.p...id=5Целта е да намеря от някое разбито браво и после вече тенекеджията да си го наслагва, заварява, китва и боядисва.Благодаря за мненията и съветите на всички

Коментар

Working...
                              X